torstai 21. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 21. LUUKKU

Pienen, mutta tehokkaan, tontturyhmän ei tarvinnut kovin montaa kertaa viheltää tonttujen kutsuvihellystä, kun ihan läheltä kuului vastausvihellys. Tontut tarpoivat hangessa rivakkaa vauhtia kohti vihellyksen tulosuuntaa ja ei kauaa mennyt, kun tonttupojat ja peikot näkyivät kallion vieressä.


Peikkojen näkeminen ilahdutti näitäkin tonttuja kovasti ja ilmeet olivat oikein iloisia. Selväksi tuli sekin, että tonttupojan hiippalakki jatkaa keikkumistaan ja kimallesammal on edelleen piilossa. Mutta peikot ja tonttupojat kertovat muille tontuille, että nyt heillä on hyvä vinkki kolmioluolan kiiltomadoilta. Nyt mennään porukalla suurelle kivilippaluolalle. Kiiltomadot kertoivat, että sieltä sitä voisi löytyä.


Voi että! Joko nyt tärppäisi. Mennään sentään jo luukussa 21 👀😁.




4 kommenttia:

  1. Porukka on koossa ja hyvä vinkki tiedossa. Kunhan tontut ja peikot kahlaa kivilippaluolalle, niin kimallesammalta varmaan löytyy. Vai löytyykö. Mitä jos tonttu joutuukin sietämään vikuroivaa myssyä kesään asti. Pelottava ajatus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt on jännät hetket. Vikuroiva myssy päässä kesään asti olisi aika hankala juttu :)

      Poista
  2. parhaat "metsäystävät" koolla.
    Ja oikeesti hyvä vinkkikin.löytää kimallesammalta.
    Matkaa kuitenkin kivilippaluolalle..mutta yhdessä iloisin mielin eteenpäin.
    Löytyy,kimallesammalta,mutta jos ei ....🤔😶🙄😏
    Eihän pienet keikutukset joulumieltä lannista,"eihän "?

    t.Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tontuilla huumoria löytyy, vaikka lakki hieman vikuroisikin. Mutta mukavuuden kannalta toivon, että sammalta löytyy :)

      Poista