maanantai 18. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 18. LUUKKU

Peikkopojat ehdottavat ensimmäiseksi tarkistettavaksi paikaksi kolmioluolaa. Kuvasta voikin päätellä miksi sen nimi on sellainen. Suuaukko on aikalailla kolmion muotoinen.

Peikkopojat sanovat, että voivat käydä kurkistamassa sisäpuolella. He liikkuvat siellä ketterästi, koska tuntevat tämän paikan aika hyvin. Tonttupojat jäävät odottamaan luolan ulkopuolelle jännittyneinä. Mahtaako luolasta löytyä kimallesammalta..........?


Onpas jännää. Voisiko tuolla luolassa olla sitä paljon kaivattua kimallesammalta?


4 kommenttia:

  1. Peikot onkin varmaan varsinaisia luolien asiantuntijoita, tuntevat luolat kuin omat taskunsa ja niiden silmät on tottuneet pimeään paremmin kuin tonttujen. Tosin kimallesammal taitaa pimeässä erottua helposti. Maali on päivä päivältä lähempänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peikot kulkevat kyllä luolissa sujuvasti ja tietävät mitä missäkin luolastossa voi olla. Joko nyt löytyy??

      Poista
  2. ihana asia että on "erityi-asiantuntijoita"...metsässäkin.Jokaisella oma minä paras siinä,juttu,Nyt on peikolla paljon haastetta:))MUTTAjos ketkä luolassa /puidenonkaloissa viihtyvät pikkuystämme,auttavat,,mielellään.....nYT VAIN JÄNNITETÄÄN ja 👍👍🍀,ETTÄ KIMALLESAMMAL ILMOITTAIS ITSESTÄÄN loistaessaan (isokirjain näppäin jää päällle,no korostettua kirjoitusta🤣))

    t.Liisa 👍🍀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korostettu kirjoitus on erittäin JEES. Heh. Toi on totta. Jokainen on aina jossain hyvä ja sillon kannattaa tätä taitoa hyödyntää!!

      Poista