perjantai 8. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 8. LUUKKU

Lähistöllä metsässä tontut käyvät kurkkimassa oravien pesiin. Vielä ei ole oikeanlaista sammalta löytynyt. Oravilla on ollut oikein viihtyisän näköisiä pesiä, mutta kimallesammalta ei ole näkynyt. Tähän mennessä nähdyt oravatkin ovat sanoneet, että eivät ole keränneet kimallesammalta ollenkaan. Muutama tyttöorava on vaivihkaa kertonut, että joskus on tullut tehtyä rannekoru kimallesammaleesta. Se on niin kaunista.

Tontut kiipeävät jälleen yhteen puuhun. Punalakkinen tonttu näyttää käsillään, että on käynyt jo ainakin nääääääääin monessa puussa. Ja hupsista vaan! Tonttu tupsahtaa oksalta hankeen hassusti keikahtaen. Partatonttu hihittää partaansa ja punalakkista tonttuakin naurattaa hurjasti. Tontut eivät ole varomattomia korkeammalla puussa, mutta alaoksalla voi vähän hassutella.



Onkohan näin, että oravien pesistä ei löydy kimallesammalta? No se selviää jatkoluukuissa 👀😀




5 kommenttia:

  1. Välillä kannattaa vähän hassutellakin, ettei kimallesammaleen etsiminen ala käymään työstä, se on pelottava ajatus. Rannekoru kimallesammaleesta kuulostaa upealta, sellaisen voisin itsekin laittaa ranteeseeni.🤗

    VastaaPoista
  2. Hassuttelu on tärkeää. Sitä ei sovi unohtaa! Kyllä kelpaisi kimallesammalrannekoru itsellenikin ja vaikka vielä sormus samasta sammaleesta. Oi! Olis aika ihanat :)

    VastaaPoista
  3. Tuo hassuttelu se kuulu,isoille ja pienille tontuille.Niin kimalle-sammaleen etsintä pitää olla hauskaa,ei ryppy otsassa ja nenä kippuralla.Orava-neidit seuraa metsän muoti-trendiä..minä voisin baskerien reunaan palan kimallesammalta ommella,,🤣.JÄNNÄKSI MENEE...

    t.Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassuttelu on suotavaa kaikille iästä riippumatta ja ei tarvitse olla edes tonttu. Hih. Juu. Baskerien reunaan kimallesammal sopisi myös mainiosti :)

      Poista