torstai 14. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 14. LUUKKU

No nyt kyllä istahdetaan toviksi ja syödään jotain pientä tässä välissä. Myöhemmin keritään syömään reilummin. Onpas tässä mukava pieni kolo istuskella. Oikein mukava paikka.

Kiivetään seuraavaksi tuonne vähän ylemmäksi. Mennään sinne jääpuikkokallioille. Se on sen näköistä aluetta, että siellä sammalta voisi hyvin olla. Muut tontutkaan eivät vielä ole kimallesammalta löytäneet, kun ei heistä ole mitään kuulunut.


Jätetään tonttupojat hetkeksi syömään eväitään ja jatketaan huomenna tonttujen touhujen seuraamista.


4 kommenttia:

  1. Nyt piti ihan tarkasti katsoa, että syövätkö tontut tohkeissaan eväitään ja istuvat kimallesammaleen päällä huomaamatta ollenkaan, mikä aarre heidän allaan on, mutta tavalliselta sammaleelta tuo kuitenkin näyttää. Ei siis muuta kuin hyvää ruokahalua tontuille, jatketaan tästä huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisikin hyvä, kun söisivät kaikessa rauhassa kimallesammaleen päällä :) Mutta ei kai tuo sitä ole...mutta eväät ovat hyvät!

      Poista
  2. Samoja ajatuksia,kuin Purulaarilla.😉
    Eväät maistuu niiiiin hyvälle,ulkona mutustellessa..🥨🥐🧃🧃
    Joskushan käy niin ettei huomaa etsimäänsä,vasta kun on lähdössä;))),Aika kinkkinen on juttu,miksi toiset tunttupojat eivät ole antaneet minkäänlaista merkki-ääntä....Ei kiirettä reilu viikko jouluaattoon aikaan.🌲
    t.Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi jo aika löytää kimallesammalta, koska ei ole montaa päivää enää jouluun. Käääk! Mutta eväät ulkona ovat ihan parasta :)

      Poista