perjantai 22. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 22. LUUKKU

Kovin on itsevarman näköinen etummaisena kulkeva peikkopoika. Toivottavasti itsevarmuus tuottaa tulosta ja luolasta löytyisi kimallesammalta. Tontut kulkevat jännittyneinä kohti kivilippaluolaa. Olisiko kimallesammalta siellä??!!


Nyt ollaan jo luolan suuaukolla. Peikot sanovat kiertävänsä luolaa vähän peremmältä ensin. Tontut voivat tulla jo luolaan kanssa etsimään sammalta. Varovasti tontut hiipivät luolaan ja odotukset ovat korkealla. Jos kiiltomadot olivat oikeassa, niin täällä pitäisi kohtaa kimaltaa.


Nyt kyllä toivon, että kimallesammalta löytyy täältä. Kiiltomadot eivät voi olla kovin väärässä. Vielä muutama luukku jäljellä 👀


4 kommenttia:

 1. Kyllä kiiltomadot on takuulla oikeassa ja tietävät, että kivilippaluolassa on kimallesammalta. En nimittäin ole koskaan kuullut kiltomadosta, joka olisi erehtynyt tai valehdellut. Eiköhän nyt olla ihan ratkaisun kynnyspuilla. Hyvä tontut ja peikot, jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun oot kuullut vain rehellisistä ja muutenkin fiksuista kiiltomadoista!! Kyllä nyt täytyy tärpätä. Lähellä ollaan ratkaisua.....ehkä.....

   Poista
 2. Metsä-googlessa ,luki,KIILTOMATOIHIN VOI LUOTTAA...huh```😊
  nyt kyllä jo mahanpohjasta kipristää....
  Varmaan tonttuja /peikkoja jännittää hiipiessä luolaan sisään...

  t.Liisa

  t.Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi metsä-google on hyvä. Heh. Kyllä kiiltomadoilla taitaa olla melkosen hyvä maine!!!

   Poista