keskiviikko 20. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 20. LUUKKU

Toinen tontturyhmä on saapunut kallioille. Tontut tiesivät tulla tänne, koska näkivät metsässä ryhmän pyrstötiaisia, jotka olivat nähneet tonttupoikien kävelevän tänne peikkojen luolien suuntaan. Partatonttu tuumailee, että missähän tonttupojat täällä ovat. Alue on melkoisen laaja.


Tontut lähtevät etenemään seinämän reunaa eteenpäin ja viheltävät samalla tonttujen kimeää kutsuvihellystä. Onpas täällä paljon lunta ja aina yhtä kaunista, tyttötonttu huokailee tarpoessaan hangessa.


Kohta taitaa koko ryhmä olla koolla. Vähän näin luulen. Tonttupojat ja peikot eivät voi olla kovin kaukana. Sehän saattaa selvitä seuraavassa luukussa 👀😁

6 kommenttia:

  1. Ihanat pyrstötiaiset! Toivottavasti tonttupojat löytyy pian, ettei etsijät joudu kovin pitkään kahlaamaan lumihangessa. Ja tyttötontulle tiedoksi, että nyt ei ole aikaa ihailla maisemia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hiiii! Tyttötonttu huomio! Keskitytään nyt vaan siihen etenemiseen. He, heeeeee :)

      Poista
  2. niin suloiset pyrstötiaiset..Tonttu-joukko kyllä äänimerkkien saattelemana päätyvät samaan paikkaan.vaikkakin kiertäisivät pitemmän reitin.Meillä tyttöillä semmonen maiseman ihastelu "🧡" unohdumme aina ihailemaan..jotain 🤶😊👵,...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina löytyy jotain ihasteltavaa, mutta kyllä nyt täytyy vaan pistää töppöstä toisen eteen ja reippaasti. Hih!

      Poista
  3. ..no saankait mää ees nimeni laittaa,,"ei niin kiire" 👵🤣

    t.Liisa

    VastaaPoista