keskiviikko 13. joulukuuta 2023

JOULUKALENTERIN 13. LUUKKU

Katsopas tätä luolaa, mikä on melkein piiloutunut lumen alle. Tämmöisiin voisi helposti jäädä vähän kimallesammalta. Tonttupojat tuijottavat silmät sikkurallaan hämärään luolaan. Luola on aika pieni ja siellä ei kyllä näy kimallusta yhtään. Kotoisa luola, mutta ei kimallusta.

Tonttupojat meinaavat ryömiä luolaan hetkeksi istuskelemaan ja syömään eväitä, mutta päättävät jatkaa vielä vähän matkaa ja kaivaa sitten eväät esiin. Jos vaikka eväiden tuoksu toisi peikkopojat paikalle, naureskelevat tontut.


Tuo onkin hyvä konsti houkutella peikkoja paikalle. Herkulliset eväät esiin tonttujen mystisistä taskuista ja tuoksut leijailevat lähistölle.


4 kommenttia:

  1. Homma etenee, luola luolalta tulee paikat katottua. Hyvä idea tuo eväiden syönti. Ruuan tuoksu tuo takuulla peikot paikalle alta aikayksikön. Ja jos peikot auttaa, kannattaa heille osan eväistäkin jakaa. Tonttujen salataskuissa varmaan makoisia eväitä riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttujen taskut ovat valtaisat. Kyllä sieltä riittää peikoillekin syötävää ihan varmasti :)

      Poista
  2. Hitaasti,mutta varmasti etsintä jatkuu....⛏💎
    Huippu idea "taikahousujen -taikataskut",hmm...karpaloleipää,luin metsä-googlesta sen olevan herkku-herkkua peikoille 🍞🥐🥨🥖.jokseenkin tuo herkku on vähän niinkuin perinne ruokaa,ja etelä-Suomen peikkojen herkkua.😉.hiii:)))
    Kaikki keinot sallittuja :))))Kimalle-sammaleen löytämiseen

    (kun kirjoittajallakin oma lehmä ojassa ,ja sais edes pienen nokareen tätä taika-sammalta,noihin pyöriviin baskereihin)
    😄 t.Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Todellakin. Sinäkin tarvitset myös tätä sammalta, niin kyllä sitä nyt täytyy löytyä. Ettei pyöri baskeri päässä niinkun karuselli :)

      Poista