lauantai 31. joulukuuta 2022

VUOSI VAIHTUU

Siinä se vuosi singahti ja kohta aletaan opettelemaan uutta vuosilukua. Hyvä, kun edellisen oppi muistamaan. Nippa nappa!

Säätila ei suosi ainakaan meidän nurkilla ulkosalla juhlijoita. Vettä, räntää ja tuultakin riittää. Ja aikalailla jäinen maakin paikotellen antaa haastetta etenemiseen. Rohkeasti vaan konttaamaan, jos muu tapa arveluttaa 😁 Tosin säätilahan on vaan asennekysymys. Itse tykkään olla ulkona kelillä kun kelillä. Tosin en tänään, koska joku aika sitten sairastettu korona vielä pitää meikäläisenkin mieluummin sisätiloissa.

Siksipä delegoin ulkoilun näille meidän reippaille huovutetuille hahmoille. Niitä ei säätilat haittaa. Sinne ne viuhtoivat kallion kupeeseen tähtisadetikut kainalossa intoo piukassa. Ja kyllä ne tikut siellä kivalta näyttivät. Ja kallion koloissa asuvat eläimet ja peikotkaan eivät moisista tähtisateista ole moksiskaan, koska näistähän ei kuulu juuri mitään ääntä. Kauniita hetken aikaa ja tällä kelillä ei mikään syty varmasti palamaankaan.


Oikein mukavaa vuoden vaihtumista ja siitä sitten kohti tulevaa vuotta 2023!


8 kommenttia:

 1. Huovutettuja hahmoja ei varmaan haittaa, vaikka sataisi räntää vaakatasossa. 😂 Sen verran liukasta on meilläkin tällä hetkellä, että tuo konttaaminen kuulostaa ihan hyvältä ehdotukselta. Hyvää uutta vuotta sinullekin ja terveyttä ensi vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovutetut hahmot kyllä menevät kelissä kuin kelissä. Ei tunnu missään :) Erittäin hyvää tulevaa vuotta myös sinulle!!!

   Poista
 2. Hyvää alkanutta vuotta 2023 !
  ..just oikiat ilotulitteet Peikkovillan/metsänväelle.
  (minä ostin Onni-Unelmalle myös tähtitikkuja,🥰),
  ..saattaahan sitä metsästä vielä kuulua "kummia",,eikös ? 🤣😊

  t. Liisa 🙃🧓

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja hyvää tätä vuotta myös sinulle! Pidän silmät auki ja raportoin metsän asukkaiden ja muidenkin liikkeitä tässä aina välillä :) Aina tuolla ulkona jotain tapahtuu.

  VastaaPoista
 4. Iloa ja hyvää vointia alkaneeseen vuoteen! :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista tammikuun viimeistä sunnuntaita 🌞,
  Taivihan on vielä...mutta kuukaudenpäästä jo maaliskuu...
  t.Liisa 🤗🌷🌷🌷🌷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin vähän aurinko on pilkahdellut tänään. Ja kevät todellakin on ihan just. Enää muutama kuukausi ja keli näyttää ihan toisenlaiselta.....ehkä :) Pirteätä talven jatkoa!

   Poista