lauantai 17. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 17. LUUKKU

Peikkopojat lähtevät käymään kotiluolallaan. Metsänväen joulujuhlaan ei ole enää montaakaan päivää, niin peikkopojatkin keräilevät vielä jotain juhliin vietävää.

Peikot nauttivat kotiluolalleen kiivetessään upeista maisemista. Nyt on todella kaunista. Tällainen höttöinen lumi on tosi mukavaa, tuumailevat peikkopojat. Ja lumikin kimaltaa kauniisti. Tästä ajatuksesta peikot jäävät miettimään ihmisten näkemää kimallusta. Se tuntuu jotenkin oudolta, peikot tuumailevat.Jääpuikkoja on syntynyt moneen kohtaan ja niiden takaa pääsee moniin salaisiin luoliin ja käytäviin. Peikkopojat jatkavat kumminkin vielä eteenpäin ja sujahtavat kallion kielekkeeltä luolaansa.


No sinne menivät peikkopojat eikä taaskaan selvinnyt mitään uutta kimalluksesta. No, luukkuja on vielä muutamia jäljellä......👀


4 kommenttia:

 1. Jääpuikot on upean näköisiä ja muodostavat hienoja verhoja luolien suulle. Pikku luolassa on tonttupoikienkin mukava odotella metsän väen juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääpuikot ovat kyllä hienoja. Niitä on varmasti hieno katsella luolistakin :)

   Poista
 2. Peikkopoikien ,matka kotiluolaan,onkin jännittävän näköistä."jääpuikot ,tekevät portin /suojan ,josta ihan heti ei arvaakkaan että siellä "peikkopoika-viikarit"asustaa,Mutta entäs kimallus?Voisko siihen liittyä #lumitimantit#?❄🌛

  t.Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ehdotus tuo lumitimantit!!! Voisikohan kimallus olla sitä? Hmmmm.

   Poista