perjantai 16. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 16. LUUKKU

Samalla kun peikkopojat ja pöllö jutustelevat kuusikossa, niin alapuolella kaksi tonttutyttöä ja yksi tonttupoika harjoittelevat paksussa lumihangessa juhlissa esitettävää tanssinumeroa. Mutta nauruksihan se menee, kun lunta on niin paljon, että jalat uppoavat hankeen ja välillä joku heistä tupsahtaa pyllylleen.

Näitä ei tunnu mitkään kimallusasiat mietityttävän. Ovatkohan edes koko asiasta vielä kuulleet.


Sen verran on kovat pakkaset, että kyllä täällä ruudun tälläkin puolella voisi tanssiksi pistää. Ja eikun seuraavaa luukkua odottamaan 😃


4 kommenttia:

 1. Pakkasessa on pistettävä tossu toisen eteen ja pyörähdettävä ,pitääkseen itsensä lämpimänä,Tämä metsänväki varmaankin poikkeuksellisen kylmän kestäviä 😊
  ...edelleen tämä kimallus ihmetyttää ja arvellutta..laittaa mielikuvituksen liikkeelle.🤔
  t.Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsänväki tarkenee tosi hyvin kovassakin pakkasessa. Tanssi on silti aina paikallaan :) Kimallukseen odotan itsekin ratkaisua :)

   Poista
 2. Onkohan tontut sekoittaneet tanssin parkouriin? Eikös siinä lajissa hypitä ja kontata pitkin maita ja mantuja? Uutta luukkua täällä jo odotellaan, mutta ei auta muu kuin nukkua yön yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Juu. Jos on mennyt vähän lajit sekaisin. Voisihan tanssiin oikeastaan vähän sotkea parkouriakin mukaan. Tulee näyttävyyttä lisää :)

   Poista