torstai 8. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 8. LUUKKU

Mahtavat timjamipuskat kiinnittävät tonttupoikien huomion ja he pysähtyvät keräämään kuivanutta timjamia taskut täyteen. Tonttujen taskuthan ovat pohjattomat. Juuri kun tasku näyttää täydeltä, niin hetken päästä taskuihin taas mahtuu lisää laitettavaa. Timjami on tervetullut yrtti metsän väen joulujuhlassa. Hetkeksi tontut unohtavat kimallusasian, koska timjamin tuoksu on niin huumaavan ihana.


Nyt on taskuissa riittävästi timjamia ja tontut vielä silmäilevät, jos löytyisi vielä jotain herkullista taskuihin lisättävää.

Toivottavasti timjamin huumaava tuoksu ei pyyhkinyt kimallusjuttua tonttupoikien päästä, jotta meillekin selviäisi tämä kimaltava arvoitus 👀


4 kommenttia:

 1. Nyt kävikin tontuilla tuuri, kun löysivät lumen seasta yrttipehkon. Voisikohan sieltä löytyä muutakin maustetta tai suuhun pantavaa? Joulun aikaan kaikki on mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytävät vielä jotain muutakin mukaansa. Se on se joulun taika.....Varmasti löytyy muutakin.

   Poista
 2. Hyväpä oli tuuri..tonttu-kaksikolla,Ajatuksiin tulee "joulun-taika" juoma..ehkäpä katajanmarjat löytäisivät..tiensä tonttujen taskuihin.mutta uteliaisuus ja arvailu saa taas mielikuvituksen liikkeelle+
  t.Liisa 💎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katajanmarjojakin kyllä varmasti taskuihin sujahtaa. Epäilys on melkoisen vahva meikäläisellä :)

   Poista