sunnuntai 4. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 4. LUUKKU

Seuraavana päivänä isäntä ja emäntä koiransa kanssa lähtevät etsimään taas kuusta ja samalla emäntä höpöttää näkemästään mystisestä kimalluksesta kuusikossa. He ovat aika lähellä tätä paikkaa. Emäntä ei kumminkaan halua mennä sinne, koska jotenkin tuntuu siltä, että se paikka pitää jättää rauhaan.

Matkalla he huomaavat pienen luolan suuaukon. Suuaukolla näkyy paljon pieniä jälkiä. Kumpikaan ei tunnista jälkiä. Vähän epäselviäkin ne ovat.


Pariskunta koirineen palaa pihaansa ja päättää istua tovin nuotiolla. Keli on siihen puuhaan mitä mainion. Pieni pakkanen, mutta ei liian kylmää.

Heidän koiransa höristää äkkiä korviaan ja vilkaisee sivusilmällä läheisten puiden suuntaan. Menikös siellä joku.............?


Mikähän kiinnitti perheen koiran huomion? Sen näemme ehkä seuraavassa luukussa 👀😃
4 kommenttia:

 1. Luolat on jännittäviä ja vielä jännempää on, jos luolan suulla näkyy jotain outoja jälkiä. Mitä ihmettä siellä oikein on tekeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne luolaan en kyllä suosittelisi menemään. Ties mitä siellä asuu :)

   Poista
 2. metsässä voi törmätä "salaisiin -luoliin"/koloihin",Kenen kotipesä, siellä on? Nyt jotain jännää on tapahtumassa.,Nuotiolla voi sitä yhdessä tuumailla....
  t.Liisa 🐕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luolat ovat kyllä ehkä liiankin jänniä. Parempi pysyä kaukana. Hih.

   Poista