torstai 22. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 22. LUUKKU

Tyttötonttu ottaa rennosti juhlapaikan suuaukon lähellä. Siinä samassa paikalle pomppii pitkäkorvainen pupu, mikä näyttää hieman oudolta. Tyttötonttu tervehtii pupua ja hihkaisee, että ihan kuin sinulta puuttuisi jotain. Pupu pyörittelee päätään hämmästyneenä ja kiljaisee. Talvihousut jäivät kotimetsään!!!


Paikalle tulee muitakin jo juhlapaikan alueella olevia hämmästelemään puuttuvia housuja. Nyt täytyy keksiä jotain. Keppu kettu keksii, että joku linnuistahan lentää äkkiä hakemaan talvihousut pupun kotimetsästä.


Eikä mene kuin hetki, kun reipas närhi lennähtää ohi ja hihkaisee mennessään, että ei mene kauaa. Housut ovat jo melkein täällä.


Pupua naurattaa ihan mahdottomasti moinen kömmähdys. Olikin vähän sellainen outo olo, kun tuolla metsissä pompin. Kaikenlaista sitä sattuukin. Niin innoissaan sitä juhliin lähtee, että housutkin unohtuvat 👀😁

No näitä sattuu.....itse kullekin.........Heh......Mutta vielä olisi muutama luukku jäljellä 😊


4 kommenttia:

 1. Heh, heh! Kaikenlaista itsekin unohdan, mutta onneksi en sentään ole lähtenyt juhliin ilman housuja. Jos niin kävisi, niin tuskin linnut lähtisivät housujani hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, heeee! Juu. Ei varmaan kyllä linnut toisi housuja. Kyllä kaikkee voi sattua :)

   Poista
 2. ihanan ,hauska "pupujussin -housu tarina" 🐇 ja kun väki lisääntyy .H-hetki lähestyy..,kiltti lintu kun kävi jussin housut hakemassa.🤣🤗🐇🦜
  Paljon uusia eläimiä ,ja tonttuja "metsän -jouluun saapuukin..
  hui! kaksi yötä??
  voinpa nakata yhden hassun hauskan tarinan,olin omahoitajan luona terkkarissa ,ja sieltä kotiin tultua huomasin karvinen oli hävinnyt paidastani etumuksesta,siinä ihmettelin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣jäikö terkkariin omahoitaja huoneeseen??,kunnes hoksasin "aijaa ,mula on paita väärin päin"nuttu nurin ja onni oikein päin,Seuraavalla reissulla kertoin :että meinasin soittaa ja kysyä Jäikö karvinen istuu minun tuolille ?😂🤣😃

  t.Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli hyvä! He, he, heee. Osu nauruhermoon. Oliskin ollut hauska, kun olisit mennyt kyselemään karvista. Siinä olisi voinut olla hyviä naaman ilmeitä :) Itse meinasin lähteä joskus kouluaikoina liikuntatunnin jälkeen pukuhuoneesta ilman housuja. Oli jo kengät jalassa ja muut vaatteet, mutta pitkät housut puuttuivat. Muut sitten sanoivat, että sulla ei ole vielä housuja jalassa. Hupsis! Hyvä, kun sanoivat.....:)

   Poista