torstai 15. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 15. LUUKKU

Peikkopojat laskettelivat pitkän mäen alas ja jatkoivat siitä kävellen ja välillä innoissaan juosten kohti juhlapaikkaa. Peikot putsasivat vaatteensa lumesta, kiipesivät tiheässä kuusikossa yhden kuusen oksalle ja löysivät sieltä pöllön seuraamassa tonttujen ja metsänväen touhuamista.

Pöllö ilahtui peikkopoikien tulosta ja huhuili vähän aikaa innoissaan. Sitten pöllö katsoi peikkoja ja kysyi, että ovatko nämä jo kuulleet viimeisimmän puheenaiheen. Peikot eivät olleet kuulleet mitään ihmeellistä viime aikoina. Pöllö kertoi peikkopojille, että lähistöllä asuvat ihmiset ovat saattaneet nähdä jotain merkillistä. Peikkopojat odottavat innolla jatkoa pöllön asiaan. Ainakin toinen ihmisistä on nähnyt tässä lähistöllä....kimallusta illalla.

Ihminen nähnyt kimallusta, hihkaisevat peikkopojat yhteen ääneen. Onkohan se edes mahdollista, ihmettelevät molemmat peikot.


No johan tämä nyt mystiseksi käy! Voihan kimallus sentään! No, kyllä tämä luukkuja aukomalla vielä varmaan selviää. Hitaasti, mutta varmasti 👀😁


4 kommenttia:

 1. Viisas pöllö varmaan tietää kimalluksesta, mutta avaako sekään sanaista arkkuaan tämän enempää, tuskin vaan. Odotellaan kaikessa rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllö kyllä tietää metsän kaikki asiat. On varsinainen tietotoimisto, jos vaan haluaa kertoa :)

   Poista
 2. hmm...jotain merkillistä on nähty ?
  Pöllö joka kuitenkin on viisas,ja vaitelias aivan niinkuin metsän väki konsanas,
  Pöllö tietää vaan ei kerro..tai sitten tuo merkillisyys on heillekkin joululahja?Oiskohan??
  t.Liisa 🦉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllö varmasti tietää. On niin hyvin perillä metsän asioista :) Mutta on tämä mystinen juttu :)

   Poista