perjantai 23. joulukuuta 2022

JOULUKALENTERIN 23. LUUKKU

Juhlapaikan edustalla alkaa olla vilskettä ja vipinää. Tontut, peikot ja retkeilijäkoira (joka on ehtinyt ihan ajoissa paikalle) katselevat koristenauhan korjaamista. Nauha on hieman repsahtanut yhdestä kohtaa ja kasaantunut toiselle oksalle. Nauhan luona on käynyt paljon ketteriä hypistelijöitä ja nauha on vähän kokenut kovia. Tämä ei ole ensimmäinen kerta eikä viimeinen, kun näitä nauhoja korjataan. Mutta kyllä se silti näyttää kauniilta, kaikki tuumailevat.


Sammakko ryömii hihitellen kohti kahta tonttua, joilla on meneillään tuijotuskilpailu. Tarkoituksena on mennä röhnöttämään tonttujen väliin kumpareelle. Jos vielä sittenkin onnistuvat tuijottamaan, niin ovat kyllä aikamoisia.


Juhlapaikalla tuntuu olevan hilpeä tunnelma. Ajatelkaa! Enää yksi luukku jäljellä! Ja se mystinen kimallus......hmmmm............Vielä se yksi luukku 👀😄


4 kommenttia:

 1. Aika veitikka tuo sammakko, yrittää tehdä tontuille vähän jäynää häiritsemällä tuijotuskilpailua. Ja voi ei! Luulin, että kimallus ratkeaisi jo ennen joulua, mutta vielä pitää odottaa huomiseen. Hädin tuskin kestän tätä kihelmöivää jännitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä yksi luukku. Sieltä se arvoitus ratkeaa. Raotin jo hieman luukkua, niin voin luvata sen :)

   Poista
 2. äkkiä on tämä aika rientäny....
  joo samoja leikkejä "Peikkovillan lapset leikkivät ...kuin me -60 luvulla"-tuijotuskilpailu-🤣😶Hauskoja veijareita koko sakki 🐇🦔🐰🐹🐭🦊🐸🐦🎅
  Niin siinä kävi että huomenna rratkeaa "tämä kimallus"?
  ...vähän kyllä mahanpohjassa kipristää...🤣🤣😊
  t.Liisa

  VastaaPoista
 3. Samoja leikkejä siellä taidetaan ihan leikkiä, kun mekin aikoinaan. Ja miksei vieläkin ;) Kumman nopeasti tämä aika rientää. Itseäkin hämmästyttää!

  VastaaPoista