lauantai 21. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 21

Hyp ja hop, hyp ja hop, hyp, hyp, hyp, hyp......... Tonttutyttö yrittää opetella tanssiaskeleita ja tanssii lumihangessa samalla, kun kulkee eteenpäin.


Tonttutyttö istahtaa ihailemaan kimaltavia joulukoristeita. Samalla tanssiaskeleet pyörivät mielessä. Tonttutyttö miettii, että kuinka ikinä oppii monimutkaiset askeleet.


Mutta siinä istuessa tonttuhattu tuntuu äkkiä todella turvalliselta ja rauhoittavalta päässä. Siitä suorastaan huokuu joulun rauhaa pienen tonttutytön mieleen. Vähitellen jännitys tulevasta tonttutanssista katoaa taka-alalle ja tanssi tuntuu muuttuvan selkeämmäksi tontun päässä.


Tonttutyttö nauttii rauhoittuneesta olotilasta ja samassa ymmärtää myös tonttuhattunsa salaisuuden. Tiukan paikan tullen hattu osaa rauhoittaa ja selkiyttää ajatuksia. Välillä on hyvä pysähtyä kaikesta touhotuksesta.

Sammal tuoksuu, joulukoristeet ja hanki kimaltavat kauniisti....Tonttutyttö huokaisee tyytyväisenä ja tuntee itsensä erittäin onnelliseksi.

4 kommenttia:

 1. ..nythän paljastuikin tonttulakin salaisuus!
  ..Lainaiskohan tonttu-tyttö joulun jälkeen minulle tuota lakkia..ois tarvetta:"selkeyttää! ja rauhoittaa"..tuo mieli.
  Timanttihanki siinä vasta elämän suuri-rikkaus:)
  H-hetki lähestyyy......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tarvitsisin tuollaisen hatun. Heh. Välillä kyllä tuntuu siltä :) Mistähän sellaisen saisi....Tontut hoi.... ;)

   Poista
 2. Eikä! Ompa ihania juttuja!<3 pitääpä joululomalla ihan ajan kanssa selata tätä sun blogia.☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kalenteria on kiva tehdä ja nuo huovutushahmot hauskoja veitikoita :)

   Poista