maanantai 16. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 16

Todellakin! Nyt tontut, peikot sekä Minikoira ja jänöpupu ovat päässeet tonttujen alueelle. Porukka hajaantuu heti. Minikoira ja jänöpupu loikkivat katsomaan, jos vaikka saisivat jotain herkkuja tonttutalolta tai tonttuluolista.

Peikot kiipeilevät puihin ja etsivät koristeita ja istuinalusia puista. Istuinaluset eivät olisi välttämättömiä, mutta ainahan se on mukavampi ulkosalla pehmoisella istua. Tonttujen juhlissa ollaan kumminkin aika paljon ulkona.


Pöllöhän se siihen lennähti. Pöllö tuli jo katselemaan juhlien valmistelua ja on myös avuksi, jos tarvitaan jotain, missä hän voi auttaa.


Toinen peikoista on löytänyt ison tupon naavaa. Sitä kasvaa täällä mahdottomasti. Peikko ottaa sitä mukaansa niin paljon, kuin jaksaa kantaa.


Sinne peikkopojat jäävät puihin kiipeilemään. Mitähän huomisessa ruudussa puuhaillaan?

4 kommenttia:

 1. peikothan ovat kettereitä ,puissa kiipeilijöiä:)Naava on hyvä pehmike,ihanan koristeisiin ?tekevätköhän jotain joulujuomaakin siitä??
  Tottakait yhteistyö on parasta ,pöllöhän voi suussan viedä isojan naavatuppoja;)
  voi sitä riemua ..ja juhlan valmistelua:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pöllö voi helposti kuljettaa lentäen kaikkea kevyttä paikasta toiseen. Voisikohan naavasta tehdä joulujuomaakin....Mielenkiintoista....Ehkäpä :) Hyvä ajatus!

   Poista
 2. Puput ja koirat taitaa olla samanlaisia herkkusuita, ensimmäisenä katsellaan suuhun pantavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Aina ruoka mielessä :) Onneksi kerkiävät muutakin tekemään.....jahka ovat syöneet.....:)

   Poista