perjantai 27. joulukuuta 2019

LUMIUKKO

Onnistuin tekemään tämän talven ensimmäisen lumiukon......tai oikeastaan lumikarhun. Pitkään oli ihan suojakeli ja tein yhtenä päivänä pelkän lumimöykyn. Seuraavana päivänä olikin sitten pakkasta ja pääsin muotoilemaan möykkyä.

En olekaan tuolla tavalla ennen lumiukkoa tehnyt. Oli hauskaa puuhaa. Veistelin sitä ihan pitkällä veitsellä ja lopulta puukolla. Heh. Ei lapsille sopivaa puuhaa. Onneksi itselläni jo ikää on riittävästi....

Ensin tuo karhu näytti ihan possulta, mutta sain siitä lopulta edes jollain lailla karhun näköisen. Eikä sen niin väliä, miltä se lopulta näyttää. Se tekeminen siinä sitä hauskaa on......ja vähän lopputulos.


Kivasti tuli lunta lisää ja kaikki näyttää nyt niin kauniilta.


Mukavaa loppuvuotta!

4 kommenttia:

 1. Kivannäköinen lumikarhu ja sydänlyhty. Niin, kyllä talvella pitää olla lunta, muutoin ei talvelta tuntuisikaan. Mukavaa loppuvuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovin paljoa täällä ei lunta ole, mutta sen verran, että on kauniin näköstä ja lumikarhun sai tehtyä :)

   Poista
 2. ihana tuo lyhty kuva:))
  ..nyt et suutu??:)),käyppä kattomassa minun lyhty hiiriä (minä näen hiiriä,pilvissä,oksan känkkyröissä metsässä..nyt niin hiirimäinen olo,kait??..äkkiseltään näyttää hiireltä..muta kun katson sillä oikialla silmäällä se on kaunis lumikarhu:)))

  Kiitos Ihanasta ,hauskasta,mukavasta,blogi-ystävyydestäsi!
  Oikein hyvää uutta vuotta 2020!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, hiiii! Kyllä tuo hiirestäkin käy helposti. En suutu :) Juu, ne lyhtyhiiret on ihania sulla! Kiitos myös antoisasta blogiystävyydestä ja paljon hyvää vuodelle 2020!!!

   Poista