tiistai 3. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 3

Seuraava yö koittaa. Perheen isäntä ja koira katselevat televisiota. Aivan oikein. Koira katselee myös televisiota. Jotkut ohjelmat kiinnostavat sitä kovasti. Perheen emäntä kuorsaa kovaäänisesti makuuhuoneessa. Äkkiä koira höristää korviaan ja kuulee keittiöstä jotain ääntä. Ihan kuin joku mussuttaisi siellä jotain. Onkohan siellä hiiri?


Koira katsoo silmät lautasina tonttutyttöä, joka istuu tyynen rauhallisesti keittiön pöydällä ja syö piparia. Ja ihminen on viereisessä huoneessa........joka itse asiassa tulee juuri nyt keittiöön.........Koira varoittaa tonttutyttöä, että nyt olisi viisainta pistää pipari taskuun ja mennä piiloon. Tontulle tulee kiire. Pipari vilahtaa nopeasti taskuun (tontuilla on isot taskut) ja seuraa pikainen piilopaikan etsintä.Hätäpäissään tonttu hyppää takan päälle koristemoottoripyörän selkään. Siinä tonttutyttö istuu niin kauan, että isäntä menee nukkumaan.


Tonttutyttö livahtaa jälleen tonttuovesta ulos ja mutustelee piparinpaloja taskustaan. Tonttu on iloinen, kun onnistui saamaan herkullisen piparin mukaansa ja miettii samalla, että mitähän sitä sitten tekisi.


Sehän selviää sitten sieltä seuraavasta luukusta 😄

6 kommenttia:

 1. Aikamoinen piparirosvo 😊😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, heeee! Niin tuntuu olevan. Tontut on aika persoja pipareille :)

   Poista
 2. oho! :)
  Ihana tuo koira joka on ystävystynyt tonttu-tytön kanssa....
  ja vautsi millaisella kulkupelillä,"tonttu-tyttö---liitää"
  ,salaman...nopea....
  jännitys senkuin tiivistyy....;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vikkelä saa tonttu olla, että väistelee ihmisten silmiä. Aina niitä silti joku onnistuu näkemään..... ;)

   Poista
 3. Liekö sama tonttutyttö vieraillut meilläkin, kun piparit katoaa salaperäisesti...Ja hyllyllä olevalla pappa-Tunturillakin on joku selvästi kaahaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tainnut keritä sitten tonttu teilläkin viereilemaan :) Vähän nyt siltä tuntuu. Hih. On niin samanlaiset touhut teilläpäin, kun on pappa-Tunturillakin päästellyt menemään. Hyvä on tontulla meininki :)

   Poista