sunnuntai 1. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 1

Tästä se jälleen lähtee. Jokavuotinen joulukalenteri. Tein joulukalenteria alkuun vain lähipiirille sähköpostilla, mutta totesimme, että blogin kautta se olisi helpompi kaikkien katsoa. Niinpä aloin itseasiassa pitämään blogia ihan joulukalenterin takia 😊 Nyt onkin jo muutama joulukalenteri kerinnyt ilmestyä blogin kautta.

Mitä tapahtuu tämän vuoden kalenterissa? Sitä en tiedä vielä itsekään........Ihan itseäkin jännittää 😄


JOULUKALENTERI

On aamuyö ja talon väki nukkuu tyytyväisenä sängyssään. On aivan säkkipimeää, koska onhan nyt talvi. Mutta sitten talon seesteinen hiljaisuus rikkoutuu.....


Talon väki herää mahdottomaan meteliin. Hetken kuunneltuaan he tajuavat, että perheen koira riehuu muissa huoneissa ja viskoo välillä leluaan. Keskellä yötä!! Se ei ole koiran tapa. Koira saattaa kyllä ikkunoista katsella yöllä, mutta ei riehu. Mitä ihmettä siellä tapahtuu??

Perheen emäntä käy katsomassa, että onko kellojen siirto sekoittanut koiran pään ihan lopullisesti. Ja mitä sieltä sitten löytyy. Koira, joka istuu muina koirina keittiön lattialla. Ihan kun ei olisi mitään tehnyt. Aika erikoista.


Emäntä pyytää koiran takaisin nukkumaan, koska vielä on monta tuntia tehokasta nukkumisaikaa. Kohta kaikki jälleen nukkua tuhistavat ja loppuyö menee rauhallisissa merkeissä. Mutta vielä aamullakin isäntä ja emäntä keskustelevat, että miksi heidän koiransa innostui leikkimään keskellä yötä!!!!!

Mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää sinne ruutujen toiselle puolelle!

6 kommenttia:

 1. hmm...
  Koiruudella on ollut "pikku kavereita" ,leikkimässä,ja siksi noin#viekas ilme....emmmääää mittään,,mää istun vaan# :)))
  Ihanaa se on nyt alkanut Joulun odotus!
  Kiitos,huomenna tavataan:)
  Mukavaa ensimmäistä Adventtia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Viekas on ilme, että mitähän siellä on yöllä tapahtunut :) Nyt on tosiaan Joulun odotus virallisesti alkanut. Mukavaa 1. adventtia myös!

   Poista
 2. Ihanaa, joulukalenteri ❄❄❄❄

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja koiduudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä samaa sinulle :) Joulua kohti mennään.

   Poista