keskiviikko 4. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 4

Humps, humps, humps....Tonttutyttö askeltaa tarkasti kaatunutta puunrunkoa pitkin ja varoo putoamasta. Lumi on ihanan pehmeää ja lumikiteet kimaltavat kauniisti. Tonttutyttö katselee lumikiteitä lumoutuneena ja huokailee ihastuksissaan. Lumikiteet säihkyvät niin ihanasti.


Toisesta suunnasta astelee todella parrakas tonttu. Hän huomaa tonttutytön ja hymyilee partaansa. Veikeästi virnistellen tonttu kävelee tonttutyttöä vastaan. Eikö tonttutyttö huomaa mitään?


"Huiiiiiiiii!" Tonttutyttö säikähtää melkoisesti. Hän oli niin lumikiteiden vallassa, että unohti tarkkailla ympäristöä. Parrakas tonttu nauraa ja tervehtii tonttutyttöä. Samaan hengenvetoon parrakas tonttu vielä varoittaa tonttutyttöä, että täytyy aina olla valppaana yksin kulkiessa.


Tonttutyttö vastaakin, että välillä ehkä tarkkaavaisuus vähän unohtuu....ihan vähän.

Koska tontuista on aina mukava tavata toisiaan ja syödä eväitä, niin nämäkin tontut siirtyvät nyt rupattelemaan kuusen alle ja kaivavat taskuistaan herkullisia eväitä. Ja pipariakin taitaa vielä tonttutytöllä olla taskussa jäljellä.

2 kommenttia:

 1. niin se on tarkkaavaisuus,ja tarkkailu ei sais unohtua ja herbaantua ollenkaan,liikenteessä,,,
  mutta onneksi tonttujen liikenteessä hiukan rauhallisempaa,ja nopeudetkin maltillisia:))
  :)ihana että löytyi tonttu-tytölle ,kaveri.....;))ja piparit maistuvat herkulliselta yhdessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Liikenteessä kyllä täytyy olla tarkkana. On niin hullua tuo liikenne ihan päivittäin, että huh! Tontuilla sentään maltillisempaa tuo meno....yleensä :) Pipari tai kaksi taskussa pitää mielen iloisena :)

   Poista