maanantai 23. joulukuuta 2019

JOULUKALENTERI LUUKKU 23

Pöllö on aloittanut kutsuhuhuilut metsän asukkaille. Samaten oravat kipittelevät pitkin puita ja säksättävät kutsuen väkeä paikalle. Linnut viheltelevät ja kraakkuvat. Kyllä nyt varmasti kaikki tietävät, että juhla on lähellä.


Peikot eivät malta odottaa ja aloittavat laulun ja soiton.


Tonttutytöt eivät malta olla paikallaan, vaan alkavat tanssia ja näyttää siellä taka-alalla muidenkin tonttujen jalka teputtavan.


Minikoiran häntä vispaa vimmatusti, koska musiikki on koirasta niin mukavaa.


Paikalla olevat laulavat mukana ja taputtavat jaloillaan tahtia.


Tonttumuori katselee erään salaisen luolan suuaukolta suu hymyssä laulavaa ja tanssivaa joukkoa. Tästä se juhla taas alkaa.


Joulu on tosiaankin ihan nurkan takana. Mitähän viimeisestä luukusta löytyy?

2 kommenttia:

 1. Kokeilenpa näin joulupäivänä,vastata tähän...
  hys,tätä viestä ei saa kukkaa ottaa,sen on pakko päästä perille:))
  Kyllä metsän-joulussa on hyvin järjestelmällisesti suunniteltu..kutsu joulu-juhlaaan;)) kuuluu taatusti kauas.Olen kuullut yhden kerran pöllö-kutsun ja se on vaikuttavan ihanan kuulosta:))
  Nuo peikkopojat ovatkin musiikaallista sakkia;).johan siinä minikoirankin tassujen ja hännänalle musiikki ja laulu menee..
  "noita salaisia paikkoja on varmasti paljon",

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pääsi viesti perille. Kuka kumma niitä viestejä napsii...Mystistä :) Kyllä varmasti kaikki metsän asukkaat saavat kutsun. Niin hyvä on tuo kutsumissysteemi. Peikkopojat ovat todella musikaalisia ja tykkäävät aina soittaa ja tanssia. Kuten tontutkin :)

   Poista