sunnuntai 27. lokakuuta 2019

MINIMAAILMASSA LIIKEHDINTÄÄ

No nyt onnistuin näkemään sentään jotain tuolla minimaailmassa. Linnapihalla ei näkynyt mitään, mutta peikkoluolan päällä istuskeli pöllö. Asusteleekohan sekin luolassa vai tuliko vaan muuten luolan katolle ihmettelemään?Tulin käymään minimaailman edustalla vielä uudelleen pikkusen myöhemmin ja katsoin, että mitä pöllö katselee. Taisin onnistua näkemään ensimmäisen luolan asukkaan. Näyttää jonkinlaiselta peikolta.....ehkä. Nappasin kännykällä äkkiä kuvan, ettei se ehdi vilahtamaan luolaan. Hiukset hulmuten tämä tomerasti asteli kohti luolaa. Tarkasti, kun katsoo, niin sen kuvasta löytää!


Luulen, että linnan ja luolan asukkaat ovat valmistautumassa jo talveen. Jos kesällä näkisi siellä enemmän liikettä, kun kelit lämpiävät. Ja on valoisampaa. Nyt alkaa olla pimeetä, kun säkissä!

10 kommenttia:

 1. Kyllä liikehdintää näin, kun oikein tarkasti katsoin.....

  VastaaPoista
 2. no jopas on lennähtänyt kaunis ja harvinainen pöllö,mahtaa olla harmaaluolapöllö?
  Pientä vilinää...oisko tilikttäminen menossa,ja sammaleet pöllyyää:)
  vikkelä kinttuisia ovat melkein "riistakamera" laittaa....:=)
  siihen mahtais tallentua jos jonninmoista vipeltäjää...
  puhuvat että nämä luola/metsän -maahiset ovat tuhonneet riistakameroita...nakkelemalla
  märkää sammalta linssin- päälle...
  Muuten metsään ryntäis joukko toimittajia ja viherpiipertäjiä joukko tallauksella tuhoasivat hyvät elin ympäristön:))
  Tämän olen kuunnellut salaa ;)peikkojen keskustellessa:))shh!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on selkeesti harmaaluolapöllö!!! Hih. Riistakamera olisi paikallaan. Ollaan muutenkin mietitty, että sellanen olisi kiva pihassa, niin näkisi mitä eläimiä siellä yöllä kulkee. Sitten ei enää uskalla pihalle mennä, kun näkee ne kaikki........ :) Ja jos kaikki kameran linssit olisivat sammalta täynnä, niin ei taida kannattaa riistakameraa laittaa ainakaan luolan lähelle ;) Hyvä, kun olet ollut korva tarkkana!!!

   Poista
 3. Mistäs nyt saisit itelles pöllön silmät, joilla näkisit pimeässäkin? Luolan asukki ei selvästikään pelkää pöllöä, mutta kännykän kanssa hippailijoita kaihtaa. Ehkä ensi kesänä onnistut luolan asukkaan näkemään, kuka tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä kyttään luolan lähellä koivuvihta päässä, niin enköhän jonkun onnistu näkemään :) Pöllön silmät olisivat kyllä välillä täällä pimeyden keskellä paikallaan!!!

   Poista
 4. Upeat kuvat ja hieno minimaailma! Kyllä vaan on jännä seurata millaisia asukkeja luolasta tupsahtaa..ehkä ne liikkuvat enemmän hämärän aikaan:) Leppoisaa pyhäinpäivä viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa tullut siihen tulokseen, että hämärään ja pimeään aikaan tuolla liikutaan. Tälläkin hetkellä siellä käy varmaan aikamoinen vilske....ja minä istun koneella. Heh! Mukavaa viikkoa!!!

   Poista
 5. Heh, hulmuavat hiukset paljastivat asukkaan!:) Mukavaa alkanutta marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin huomattu :) Hiukset hulmuten siellä vipelletään. Rentoo marraskuuta sinnekin suuntaan :)

   Poista