torstai 16. joulukuuta 2021

JOULUKALENTERIN 16. LUUKKU

Tonttupojat ja koira höristävät korviaan, kun kuulevat ihmisten ääntä. He kiipeävät pienen mäen päälle katsomaan, että kuinka lähellä ihmiset ovat. Sieltähän isäntä ja emäntä astelevat näkyviin. He kuuluvat ihmettelevän koiran jälkien seassa kulkevia pieniä jälkiä. Koira kun on seurannut tonttujen jälkiä nenä lumessa, niin näkyviin on jäänyt koiran jälkien lisäksi satunnaisia tonttujen jälkiä.

Isäntä ja emäntä arvuuttelevat keskenään maassa näkyviä jälkiä. Jäljet eivät näytä minkään eläimen jättämiltä. Pariskunta päättää jatkaa jälkien seuraamista, koska myös koiraa jäljet ovat selkeästi kiinnostaneet.

Onnistuukohan pariskunta nyt näkemään tonttuja? Ainakin jälkiä he ovat nyt nähneet. Sitä he eivät kumminkaan tiedä..........😊

4 kommenttia:

 1. Auttaiskohan asiaa, jos ihmiset menis nettiin ettiin tietoa tai kirjastoon tutkiin jotain jälkiopasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm. Jos oikean jälkikirjan löytäs kirjaston hyllyn takaosasta (oikein pölyisen) tai netistä mystiset jalanjäljet kautta aikain -sivuston :)

   Poista
 2. Oisko nyt kysymyksessä,vain ihmisten ajatus...ehkä he eivät usko tonttuihin / ?
  Mutta koiran omistajana on täytynyt törmätä heihin ennenkin?..metsän väkeen? ja koirahan on metsän väen kaikkien pienempienkin kaveri?
  Nyt tässä on jotain erikoista ? 😊🐭🐇🦔🦊🐕🐾🐾🐾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira tuntee metsän asukkaita oikein hyvin ja on niiden kanssa kaveria. Pienempienkin. Saapa nähdä, että kuinka tässä käy :)

   Poista