sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERIN 18. LUUKKU

Minikoira, Pupu ja Hyppiäinen ovat syöneet mahansa pulleaksi. Nyt heidän pitäisi jatkaa matkaa tonttujen majalle, koska siellä jo varmaan odotellaan heitä. Vaikka kyllähän tonttujen majalla arvataan, että utelias kolmikko ei kulje suorinta tietä.

Roberto ja Mamma Mia toivovat, että nämä kaverukset tulevat pian uudelleen käymään. Ja tästä paikasta saa muillekin kertoa, jos joku tästä ei vielä tiedä.


Ilta on jo pitkällä ja vähitellen aukiolle syttyy kirkas, mutta tunnelmallinen valaistus. Samalla hetkellä Carita hotellin ikkunassa alkaa laulamaan kaunista joululaulua kirkkaan heleällä ja sointuvalla äänellä. Kaikki aukiolla olevat kuuntelevat ihastuksissaan. Aukiolla oleva jääpatsaskin säihkyy entistä upeammin.


Kun Carita on lopettanut laulunsa, Minikoira, Pupu ja Hyppiäinen kiittävät kaikkia mukavasta seurasta ja herkullisista ruuista. He lupaavat palata lähiaikoina uudelleen.

He palaavat samaa reittiä ulos oksaverhon läpi, saapuvat metsään ja kuuntelevat hiljaisuutta. Melkein täysi kuu valaisee maiseman. On jotenkin epätodellinen olo. Ja erittäin pullea. He lähtevät kävelemään rauhallisesti kohti tonttujen majaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti