keskiviikko 23. joulukuuta 2020

JOULUKALENTERIN 23. LUUKKU

Nuotion ääressä istuskellaan edelleen, mutta vähitellen kaikki alkavat siirtymään varsinaiselle juhla-alueelle. Koko ajan metsän väkeä tulee paikalle lisää. Osa sujahtaa varsinaiselle juhlapaikalle jo suoraan.Peikkopojat kipaisevat pikaisesti kotiluolastossaan ennen juhlapaikalle siirtymistä.


Toinen peikoista kurkistaa, että kukaan ei vaan nähnyt heitä. Peikkojen luolista pääsee maanalaisia käytäviä pitkin suoraan juhlapaikalle. Kaikki peikot menevätkin sitä reittiä juhlimaan. Kiiltomadot valaisevat luolastoa mukavasti, niin siellä on helppo kulkea.


Täällä ollaan jo juhlapaikan vieressä. Tontut katselevat ihaillen Möhkötonttua, joka seisoskelee katselemassa saapuvaa juhlaväkeä. On aika kunnioitusta herättävä tonttu.


Juhlapaikan suuri metsäinen portti on suoraan edessä. Sinne ei valitettavasti kuvaaja voinut mennä. Eli jälleen kerran metsän väki saa juhlia rauhassa, mikä on tietenkin ihan oikein.


Mutta vielä on yksi luukku jäljellä. Se onkin sitten jo aatto. Hyvänen aika sentään!


4 kommenttia:

 1. tänne piti rientää "heti aamusta"..kommentoimaan :)
  On varmaan metsänväellekkin turvallista kokoontua ulos,raikkaaseen ilmaan,ja nähdä kavereita pitkästä aikaa.
  Tuo peikkoluola on kyllä,salaperäisen jännä..oi jospa pääsis kurkistamaan ...heidän "kotiinsa".
  mutta nyt taitaa pidot parantua,kun väki lisääntyy...🧡🎄❄❄❄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus pääsisi peikkoluolaan kurkistamaan. Jos yritän oikein nätisti pyytää, niin ehkä joskus onnistaa. Edes johonkin osaa luolaa :) Kyllä nyt pidot paranee ihan varmasti. Ja metsän raikkaassa ilmassa on turvallista kokoontua kaikkien.

   Poista
 2. Tämä on ollut aivan ihana joulutarina seurata. Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla :) Oikein ihanaa Joulua teidänkin kotiin :)

   Poista