maanantai 7. lokakuuta 2019

MINIMAAILMA JA MEHITÄHDET

Kävin töiden jälkeen kurkkaamassa tuonne linnan pihamaalle. Sinne oli päivän (tai yön) aikana istutettu linnan eteen suuria mehitähtiä. Kuka ne siihen on istuttanut? Nyt täytyy kyllä olla silmät tarkkana, jos onnistuisi siellä jonkun näkemään. Vai liikkuvatko ne öisin?


Selkeästi siellä on alettu piha-aluetta rakentamaan. Mielenkiinnolla odotan, että mitä sinne seuraavaksi ilmestyy.


Peikkoluolan edustalla ei ole tapahtunut mitään. Eivät taida olla kovin sisustushenkisiä. Ja toisaalta. Mitäpä tuo enää kaipaa. Kotosaltahan tuo näyttää. Ja tuolla sisällähän voi olla vaikka mitä. Mutta annetaan asukkaiden oleskella sisätiloissa rauhassa. Ja tietty ulkosalla myös.


Syksyistä viikon jatkoa :)

6 kommenttia:

 1. Olipa söpöjä juttuja täällä blogissasi, pienet huovutetut hahmot, linnat ja kiviluolat saivat kyllä minut hyvälle tuulelle. Kivaa viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämmöiset puuhastelut ovat kivaa vastapainoa kaikelle muulle työlle. Mukavaa viikkoa sinnekin :)

   Poista
 2. Syksy on hyvää aikaa istuttaa. Silloin on yleensä tarpeeksi kosteutta ja kasvien juurtuminen pääsee hyvään vauhtiin. Kyllähän sen peikkokin tietää. Tai kuka nyt sitten ikinä onkaan käynyt linnan pihaan mehitähtiä istuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää paikkansa. Nyt on hyvä aika istuttaa. Joku lintu oli käynyt jo viskaamassa toisen mehitähden linnan pihalle. Käääk. No autoin vähän linnan asukkaita ja laitoin sen takasin sinne minne se kuuluukin. Linnut on aika ahkeria myllääjiä tähän aikaan vuodesta.

   Poista
 3. Suloinen pieni minimaailma.. kyllä peikko tietää missä mehitähti viihtyy. Leppoisaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikoilla taitaa olla jonkinlainen vihreä peukalo eikä ainakaan keskellä kämmentä :) Mukavaa syksyistä sunnuntaita sinnekin!

   Poista