keskiviikko 2. lokakuuta 2019

MINIMAAILMA

Tuonne meidän pihan takaosaan on kiva tehdä kaikkea vähän oudompaakin. Nyt aloin rakentamaan minimaailmaa, joka on vasta ihan alkutekijöissään. Äiskän kanssa hieman puuhasteltiin muotoilubetonin parissa muutamana päivänä ja kyllä sai nauraa mahansa ja poskensa kipeeksi. Ei se nyt mennyt ihan niinkuin sitä ensin suunnitteli. Päässä oli ihan erilainen kuva valmiista linnasta, kuin mitä se sitten todellisuudessa oli. Mutta hauskaa kyllä oli ja kyllähän tuo linnasta käy 😀 Vanhemmillani oleva linnapiha on kyllä paljon hienompi! Mutta hyvä tästäkin tulee.

Tuon alueen toiseen nurkkaan ovat majoittuneet peikot kiviluolaansa. Linnan asukkaista ei vielä ole varmaa tietoa, että keitä siellä asuu. Eiköhän se selviä, jahka asukkaat alkavat pihaa rakentamaan. Täytyy olla kamera tarkkana, jos linnan edustalla näkyy liikettä.

Syksyn värit ovat taas olleet aivan upeita. Nyt osa pensaiden lehdistä on jo varissut maahan, mutta suurin osa pensaista ja puista on vielä hienon värisiä ja pitävät lehdistään kiinni. Kohta pääseekin sitten jo haravoimaan......No ei ihan vielä kumminkaan.

Pirteää syksyä!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu. Nyt kommentit toimii taas :) Pirtsakkaa viikonloppua!

   Poista
 2. Jään odottamaan linnanpihan jatkumoa. Mukavia lokakuisia päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, että mitä kaikkea sinne alkaa vähitellen ilmestymään :) Kirpeitä syyspäiviä sinnekin :)

   Poista
 3. Voi, jännittävää, tuollaista kaipaan. Jään seurailemaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kaikenlaista ideaa tuonne jo on, että ennen talvea jotain kerkiää sinne jo tekemään. Toivottavasti ei tule lunta kovin pian :)

   Poista
 4. ihana linna!!
  ;),tuonne aivan varmasti on tunkoa asukkaaksi:)
  kukapa ei Linnassa asuisi,minä myös:))))

  ..mutta minusta näytää että kivien välissä ja sammaleiden alla joku kyyhöttää:)
  jk.Tälläisiä kertomuksia ,hauskoja ihania,tarvitaan:))))
  Kiitos peikkovilla!
  ..jännittyneenä minäkin jään oottamaan ...minkälaiset veijarit tuonne linnaan ja pihapiiriin muuttaa:)))
  Mukavaa ja touhukasta syksyä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet selkeästi onnistunut jo näkemään jonkun asukkaan. Ihanaa! Itse en vielä ole siellä nähnyt liikettä. Vaikka yhtä kohtaa siellä jäinkin tänään tuijottamaan, että oliko siinä silmät.......Ihan varmasti onnistun sieltä asukkaitakin näkemään jossain kohtaa. Ihan jännittää :)

   Poista