sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

PÄÄSIÄISNOITA

Taas tämä aika vuodesta, kun saa varoa luudalla lenteleviä noitia. Niitä liikkuu näihin aikoihin eniten. Toki niihin voi törmätä muulloinkin.

Tämäkin noita lenteli luuta suhisten metsikössä puita väistellen ja hurjasti hihkuen ja nauraen tömähti pihassamme olevaan lumipenkkaan. Pehmeä tömähdys oli, mutta kyllä siinä lumi pöllysi. Kissa vispasi häntäänsä innoissaan ja selkeästi nautti kyydistä. Noitien kissat ovat tottuneet vauhdikkaisiin tilanteisiin.

Satuimme olemaan paikalla ja menimme vähän auttamaan noitaa, jotta pääsee hangesta paremmin taas liikkeelle.

Lunta ainakin on vielä erittäin riittävästi, niin kelpaa lumikasoihin humpsahdella. Ihan täysi talvikeli. Mutta auringonpaiste lämmittää jo mukavasti ja eiköhän siitä lumikin saa kohta kyytiä. Tuntuu, että meidän tontilla talvi kestää aina toooooosi pitkään, mutta mikäs kiire tässä 😎

Lepposaa kevättalven/kevään jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Aika holtitonta menoa noidalla, mutta onneksi oli pehmoinen lumipenkka, johon törmäsi. Ja mukavaa porukkaa heti valmiina auttamaan. Nyt ei noita varmaan vie teidän talosta karjaonnea tai muutakaan tarpeellista, kun sai avun lentoon lähdössä. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Nyt ei varmaan tosiaan karjaonni mene eikä ehkä muutakaan, kun autettiin noitaa. Karjaakin voisi olla, koska vanha navetta löytyy kyllä. Vaatisi kyllä PIENTÄ laittoa. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa :)

      Poista