lauantai 17. syyskuuta 2022

SADONKORJUUTA

Meillä on nyt ensimmäistä täyttä kesää viinirypäleet kasvamassa aitan edustalla. Toinen on kasvanut hyvin, mutta toinen katkesi viime talvena, mutta kasvaa silti. Tänään käytiin keräämässä SUURI SATO.

Siellä oli yksi pikkiriikkinen viinirypäle. Toinenkin alku oli, mutta se oli vielä pikkiriikkisempi 👀😁

Jätin viinirypäleen pöydälle ja eikös yksi peikkovesseleistä ollut jo napannut viinirypäleen. Peikolla taitaa olla huumoria, kun oli nostanut tulitikun merkkitikuksi itseään vasten. Ja tarkka katsoja löytää viinirypäleen peikon käsistä. Tooooodella pieni, mutta ah, niin söpö. Heh.


Eiköhän nuo puskat vielä anna enemmänkin rypäleitä, kun vaan malttaa varrota. Ja vaikka ei antaisikaan, niin on ne itse puskatkin kauniita katsella. Ei auta ottaa liian vakavasti tätä syötävien kasvatusta. Kaikki on plussaa mitä syötäväksi saa 👍😀


2 kommenttia:

  1. Suloinen saalis! Sinulla sujuu näköjään vähän samaan malliin kuin minullakin, me saatiin yksi omena, tasattiin se miehen kanssa kahteen pekkaan. Saitko syödä viinirypäleen itse vai pitikö se jakaa peikkopojan kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinirypäle jäi lopulta syömättä, kun se oli pyörinyt peikon sylissä ja pöydällä aikansa. Piti miehen kanssa laittaa se puoliksi ja todellakin. Peikkohan olisi tietenkin halunnut vielä oman osansa. Heh.

      Poista