sunnuntai 29. toukokuuta 2022

IHANIA TUOKSUJA

Satuin sivusilmällä huomaamaan pihalla kävellessäni, että pölkkyukko näytti jotenkin erilaiselta. Katsoin sitten vähän tarkemmin, niin peikkopojathan ne siellä istuivat ihan liikkumattomina pölkkyukon pään päällä ja virnistelivät. Vähän aikaa malttoivat siinä istua ja sitten loikkasivat läheisen kannon kautta maahan ja siitä läheisiin puihin.

Löysin peikkopojat vielä puusta, kun tarkasti katsoin. Sieltä ne kurkistelivat ja näyttivät oikein tyytyväisiltä. Kesä on peikkopojillekin mukavaa aikaa.

Kesä on täynnä ihania tuoksuja......ja mitä tuoksuja.........


Ja tietenkin puissa on kiva kiipeillä. Peikot ovat ketteriä maassa ja puussa ja varmasti myös vesilläkin.


Kaikki kasvaa nyt hurjaa vauhtia. Vesisade on saanut kaiken oikein villiintymään. Nyt silmät ja nenät auki. Tästä kannattaa nauttia!

2 kommenttia:

  1. Peikkopojat on varsinaisia veijareita, kiipeilevät missä milloinkin. Kesä on mukavaa aikaa itse kullekin. Ja olisi vieläkin mukavampaa aikaa, jos metsässä olisi hiukan vähemmän verenhimoisia "ystäviä". Mutta nautitaan kesästä hyttysistä huolimatta, eiks je!

    VastaaPoista
  2. No on ihanaa, kun on kesä! Mutta todellakin hyttyset ja verenhimoiset mäkärät (vampyyrit) pikkiriikkisen vie ulkona olosta nautintoo. Mutta kyllä sinne sekaan mahtuu ja onpa tirpusilla evästä :)

    VastaaPoista