sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

JUHANNUS

Kylläpäs oli lämmin Juhannus. Ja helle senkun jatkuu. Lämpöö sai vähän odotella ja nyt sitä sitten riittää. Kaikki kyllä kasvaa nyt ihan kohisten. Varsinkin rikkaruohot. He, heeee. No kyllä nyt sentään jotkut itse laitetutkin jo pistää kasvuun vauhtia.


Viime yönä nukuin ensimmäistä kertaa tänä kesänä riippumatossa. Onhan se aina hienoo. Nyt ei ainakaan kylmä tullut. Tarkeni oikein hyvin. En nyt ihan kovin hyvin riippumatossa saa nukuttua, mutta on se vaan hienoo olla ulkona ja kuunnella luonnon ääniä. Ja sitten, kun alan nukkumaan, niin kuorsaan varmaan niin lujaa, että mahdolliset petoeläimet katoo kyllä vähin äänin kauemmaksi.


Aamupäivällä meidän koira kävi tarkistamassa riippumattoalueen. Kävi kyllä herättämässäkin mut aamulla samalla, kun oli menossa aamulenkille. Ei tosin lenkkeile yksin, vaan mies oli mukana. Heh.  Olin kyllä jo hereillä siinä vaiheessa aamulla.


Paikka vissiin hyväksyttiin kohtuullisen turvalliseksi nukkua 😃


Lepposaa kesän jatkoa!


2 kommenttia:

  1. Oho! Siellä on yövytty ulkosalla riippumatossa. Onneksi turvallisuus oli taattu, kun tarkastaja tutki paikat. Varmaan hieno kokemus ulkona nukkuminen. Ite en ole yöpynyt edes teltassa aikuisiällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona on tosi kiva nukkua, vaikka uni onkin aika pätkittäistä. Riippumatto voisi olla vähän mukavampikin....Ihan puutarhakeinussakin olen nukkunut jonkun yön viime kesänä. Heh.

      Poista