sunnuntai 20. maaliskuuta 2022

KEVÄISIÄ TUULAHDUKSIA

Onpa kyllä todella keväisen lämmintä. Kevättalvi pistää parastaan. Lunta on vielä niin, että riittää ja piisaa, mutta kyllä ne siitä aikanaan sulaa. Mikäs kiire tässä. Ihan parasta, kun kevät ja kesä on edessä!

Meidän koiruus otti Minikoirankin pihalle kevättuulia haisteleen. Ja kyllä ne sitten haistelivatkin. Mitä kaikkea tuolla onkaan, mistä me ihmiset ei tiedetä mitään.


Tuolla suunnassa taitaa olla jotain tosi kiinnostavaa. Molemmilla nenä nuuskuttaa niin vimmatusti.


Koirallamme on yleensä valjaat päällä pihassa ollessaan. Nyt käytiin kuvaussessiolla ihan villinä ja vapaana ilman mitään ylimääräsiä rensseleitä. Niin ja hihnassa tietty ollaan, kun pihapiiristä poistutaan. Yleensä pihassakin hihnassa. Ettei vaan mielenkiintoiset metsästä tulvivat tuoksut vie voittoa ja koko koiruus ryntää metsään hajujen perässä. Se ei ole suotavaa eikä sallittua! Antaa metsän eläinten olla omassa rauhassaan 😊

POSITIIVISTA aurinkoenergiaa päät täyteen 😎


4 kommenttia:

  1. Keväällä niitä hajuja riittää nuuhkittavaksi isoille ja pienille koirille. Nyt on ollut mukavan aurinkoisia ilmoja. Kivasti sanottu tuo, että positiivista aurinkoenergiaa voi vetää pään täyteen. Yritän noudattaa sitä ohjetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella upeita päiviä ollut kyllä nyt. Ei osaa oikein laittaa järkeviä vaatteita, kun menee ulos. Kyllä! Positiivista aurinkoenergiaa pää täyteen!!!! :)

      Poista