lauantai 18. toukokuuta 2019

AURINKOA

Do diin! Kerkisinpä ihan koneelle pidemmäksikin aikaa. Tuntuu, että ei kerkiä koneella muutakun kääntymään tähän aikaan vuodesta. Päivät menee kuin siivillä.

Olen tässä muutaman viikon aikana kävellyt työmatkoja. Aamuisin on ollut aika kylmä ja pakkastakin välillä. Nyt perjantaina oli aamulla mukavasti plussan puolella ja hieno keli. Napsin muutaman kuvan siinä matkalla, kun ei ollut mikään kiire. Kannattaa lähteä ajoissa, niin kerkiää nauttia matkasta. Ei tarvitse kieli vyön alla laittaa töppöstä toisen eteen.

Reitti on mukava, kun pääsee tuosta peltojen halki ja metsän läpi kulkemaan.


En nyt sen paremmin alkanut varsinaisesti tuota reittiä kuvailemaan, mutta tässä kosken kohdalla yleensä pysähdyn hetkeksi. Vettä virtaa tuossa nyt mahottomasti ja kohina on sen mukainen. Siinä voisi istuskella pidempäänkin. Siinä on joillakin hienoilla paikoilla mökkejä. Kiva kuunnella pihalla kosken kohinaa. Aika rentouttavaa!

Ihanasti jo kaikki vihertää 💓


Tämmöinen fasaaniherra ihastuttaa täällä meitä ja naapureita 💓


Ja ne kaikki tuoksut, mitä alkaa tulvimaan kaikista puskista vähitellen. Ai, ai! Tätä on niin odottanut 😊


Tänään on ollut todella lämmin päivä! Kyllä nyt tarkenee.

Leppoisaa kevättä!!

10 kommenttia:

 1. ♥Ihania kesäisiä kuvia... lämmintä on täällä lounaassakin ollut ja luonto kukkii niin kauniisti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kyllä tuo lämpö on tervetullutta. Ei tarvitse pukea niin paljoa päälle. Sekin tuntuu mukavalta :)

   Poista
 2. Tämä on kyllä parasta aikaa luonnossa. Niin ja ne tuoksut. Kaikki on tuoretta. Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Ja ötököistäkään ei ole vielä haittaa. Ihan parasta kyllä nyt :)

   Poista
 3. Nyt tosiaan tarkenee, on ihan kesäisen lämmintä. Minä kuljen töihin pyörällä sulan maan aikana ja siinä ehtii mukavasti ihailla maisemia ja katsella vihreyden lisääntymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kuljen välillä pyörällä ja kaupungissa asuessa tuli poljettua tosi paljon työmatkoja ja muutenkin. Nyt kyllä kaikki kasvaa niin, että perässä ei pysy. Tarttis ruohoviidakkokin ajaa....... :)

   Poista
 4. :) on Sinulla mahtavan kauniit "työ-maisemat":)",äkkiäkö tuonne unohtuu:) nuuskuttelemaan ,ihailemaan.,ne metsän keväiset tuoksut,linnunlaulut,voi miten meillä onkaa ihana kevät,paras vuoden-aika...kun kasvit.lehdet puhkeaa...iloiten riemuiten:)
  Kaunis Fasaani-herra!!,
  Paraimpana vuotena meiän kiikunpäällä istui 11 Fasaania ,tais olla pari kukkoa ja loput naaraita.

  Oikein ihanaa kevättä,!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 11 fasaania!!!!!!!!!!! Hyvänen aika sentään! No siinä oli varsinainen klaani. Heh. Aikamoista! Juu. Maisemat on kivat. Nyt kyllä kuljen jo taas autolla. Pääsee nopeammin. Mutta autolla ei kyllä pääse tuohon tunnelmaan, mikä kävellen tai pyörällä polkiessa tulee! Rentoa kevättä!!!

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja siellä on kyllä ilo kävellä tuollaisissa maisemissa❤️ Tämä kevät aika on ihan parasta kun luonto herää ja kukat alkavat tuoksumaan:) Eilen kävelyllä katsoin ettei mene kuin hetki kun Kielotkin aukeaa ja se tuoksu voi ah!!!:) Ihanaa alkanutta viikkoa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan parasta aikaa ehdottomasti. Sateet ovat nyt laittaneet kaiken kasvamaan hirmuista vauhtia. Pihan nurmikkoalueetkin ovat ihan viidakkoa, kun niitä ei näin sateella pääse leikkaamaan. Käääääk! Pirteetä viikkoa :)

   Poista