sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

KEVÄTTÄ ODOTELLESSA

Lumen pinta on vajonnut jo aika paljon, mutta vielä sitä riittää. Tovi kyllä vielä menee, että alkaa maa näkyä.

Tänään on vuorotellen paistanut aurinko ja sitten taas satanut lunta. Aina kun aurinko paistaa, niin tuntuu niiiiiiin keväiseltä. Sitten taas alkaa lunta tulla ja on pakko sanoa, että eiiiiiiiiii lunta enää!! Vaikka onhan tuo kevät tuossa ihan nurkan takana ja hienoa tämäkin aika vuodesta on. Että otetaan nyt tästäkin ajankohdasta kaikki irti. Linnut laulaa päivä päivältä enemmän ja....hmmm....Taas alko satamaan lunta 😀

Tänään meidän koira kuulosteli ja haisteli kevättalvea hangen päällä istuskellen ja auringosta nauttien. Hetken päästä satoi taas lunta. Heh.


10 kommenttia:

 1. Meillä on ollut ihan samanlainen ilma... parhaillaan lunta tupruttelee. Mukavaa sunnuntaita sinulle ja krapsutuksia koiruudelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä lunta nyt satelee. Tänäänkin tuli taas melki koko päivän lunta ja sai taas ahertaa lumitöissä töiden jälkeen. Rapsuttelen koiruutta :)

   Poista
 2. Meidän sunnuntai oli aurinkoinen ,paistoi pilvettömältä taivaalta:)Kävin potkuttelemasa ja ,,ehtimässä sitä "kevät-jurta"...ei näkyny,ylmä viima vihloi tulo matkan,huppu päässä ,vauhti sen kuin kiihtyi,hiki tuli ja hyvä reipas mieli:)
  Ihana kevvään ootusta,koiruudelle myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on varmasti mahtavat potkukelkkakelit. Kyllä nyt saa ulkona punaset posket, kun siellä vähän aikaa touhuaa. Koiruudelle menee terveiset perille :)

   Poista
 3. Ja lunta tulee täälläkin, pyrytti eilen ja pyryttää nytkin. Mutta kyllä siitä kevät on tulossa:) Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lunta on tänään tullut ja puolentoista tunnin lumityöt tehtynä. Heh. Sai hyvän liikuntapläjäyksen töiden jälkeen. Ja nyt koiruuden kanssa pihalle temmeltään. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. Kuulostaa hyvin samanlaiselta säältä kuin meilläkin. Toivottavasti lunta ei enää tulisi, se saisi sen sijaan alkaa jo vähitellen sulaa pois.:D Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lumet saisivat jo alkaa sulamaan. Sormet syyhyää jo piha- ja puutarhahommiin. Pirteetä viikon jatkoa!

   Poista
 5. Näin se juuri menee. Ihan kulman takana se on lumisateista huolimatta;) Ihanaa kevään odottelua Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt viikonlopulla on taas räntää ja lunta satanut melkosesti, mutta kyllä se siitä lähitulevaisuudessa sulaa. Kevättä odotellessa ja pirteetä kevättalvea sinnekin :)

   Poista