keskiviikko 9. elokuuta 2017

BETONIASKARTELUA

Betoniaskartelu on aika koukuttavaa puuhaa. Ensin hurahdin pyyhkeistä tehtyihin "ruukkuihin", missä voi polttaa joko ulkotulta tai sitten kesällä laittaa sisälle jonkun kukan.

Nyt olen vähän kokeillut näitä muita juttuja. Huomasin, että ilmakuplia oli jäänyt jonkinverran ja pinnassa on vähän reikiä. Ei se kyllä minua haittaa. Mutta seuraavilla yrityksillä yritän saada ilmakuplat pois. Noista hanskoista ilmakuplien saaminen oli ainakin näin alussa haastavaa. Yritin niitä vatkata ja varovasti täristää, mutta pelkäsin että vanhat hanskat menevät rikki ja kaikki betoni valuu ulos. Tulipahan hanskojen tekemistä kokeiltua. Nuo betonikädet ovat pitäneet multapussia kiinni ja hyvin ovat tehtävänsä hoitaneet :)


Sitten tein jonkinlaisen altaan vaikka sammakkojen uintihetkiin. Laitoin hiekkakeon päälle raparperinlehden ja sitten betoni päälle. Vesi vielä puuttuu. Tosin sadetta on piisannut, että se ehkä täyttyy kohta......Sitten pikkusammakot pulikoimaan.


Vein tuonne pellolle tuon kanaverkkolinnun ja pallerot jossain kohtaa kesää. Vieressä on vanha rikkinäinen saavi, jossa kasvaa köynnöstävää ja roikkuvaa kukkaa. Kesä tosin on ollut kelien puolesta vähän kehno ja kukat kasvavat vähän hitaasti, Mutta eiköhän ne vielä sieltä rynnistä. Toivon näin.


Mukavaa kesän jatkoa :)

4 kommenttia:

 1. Hienoja juttuja syntynyt. Betoni käsistä tykkäsin 🐱🐱🐱🐱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Noi kädet on aika hauskat. Vielä kun ne osaisi asetella johonkin hauskaan asentoon. Täytyy sitäkin vielä kokeilla :)

   Poista
 2. Voi miten upeita töitä😍👌toivottavasti sitä kesää ja lämmintä vielä riittäisi! Mukavaa viikonloppua💕☀️

  VastaaPoista
 3. Älä muuta sano! Olisi kiva, kun olisi lämmin loppukesä. Ehtisivät kaikki kukatkin kunnolla vielä kukkia ja loppukesän pimeet illat on jotenkin niin ihania :)

  VastaaPoista