maanantai 21. elokuuta 2017

PÖLKKYUKKO

Ison kannon luota löytyi hengailemasta uusi tyyppi. Pölkkyukoksi tuota on sanottu. Hiukset sojottaen se tuolla seisoskelee :)Samalla alueella on pienemmälle väelle pieni pöytäryhmä pienemmän kannon päällä.Betonikädet kyllästyivät pitämään multapussia kiinni (aikasemmassa postauksessa kuva siitä) ja siirtyivät raparperinlehtialtaaseen. Tuo raparperinlehtiallas ei taida olla ihan vesitiivis, koska vesi katoaa siitä mystisesti aina vähitellen sateen jälkeen. Tai sitten joku käy juomassa veden. Heh.Sitten muutama kuva kukissa pörräävistä pörriäisistä. Niitä on nyt viime päivinä lennellyt kukissa melkoisesti. Hyvä niin!!

Kyllä noista kuvista ne pörriäisetkin löytää, kun tarkasti katsoo ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana❤ pölkkyukko ja nuo pienet kalusteet kannon päällä. Nuo betonikädet sopivat somasti raparperilehden päälle.

  VastaaPoista
 2. Hih. Musta noi on kanssa hauskoja. Toi pieni alue täydentyy vähitellen kaikella "oudolla". On pihapiirissä vähän sivummalla, niin sinne voi huoletta tehdä kaikkee kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia...Hauska tuo pölkkyukko�� Jospa siellä lehdellä käy vaikka siili juomassa:)) Mukavaa elokuun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Oliskin kiva, kun siili kävisi tuolla lehdellä juomassa. Ei ole kyllä siilejä täällä näkynyt. Saisi kyllä näkyä. Ne on niin sulosia :)

  VastaaPoista