perjantai 21. heinäkuuta 2017

LISÄÄ KANAVERKKOASKARTELUA

Kelit eivät kovin lämpöisiä ole tänä kesänä olleet ja sadettakin on riittänyt, mutta silti pihalla on tullut puuhasteltua niin paljon, että ei meinaa muuta keritäkään. Ja pakko tuolla pihalla on jotain tehdäkin, että ei joudu ihan viidakossa asumaan. Kivaahan pihalla on touhuta.

Kanaverkkoaskartelu on koukuttanut kyllä aikalailla. Aina kun inspiraatio on iskenyt, niin olen käynyt kanaverkon kimppuun. Niin tehokkaasti, että verkkoa täytyy käydä ostamassa lisää. Käytin sen ihan loppuun. Betonitöitäkin on tullut jo hieman taas tehtyä, mutta ne ovat olleet sellaisia kokeiluja uusista jutuista. Ehkä niistä myöhemmin.

Mutta laitanpa tähän muutaman kuvan parista kanaverkkotyöstä. Hevonen meni nimpparilahjaksi heppahullulle siskon tytölle. Tässä hevosta aloitellaan. Koiramme kävi katsomassa, että mikä on tämänkertaisen jutun juoni. Ei muuten ollut ihan helppoa saada hevosesta hevosen näköistä. Sai aikalailla väännellä, että suhteet olivat suunnilleen oikein. Kanaverkko on kyllä siitä kiva materiaali, että sitä voi muotoilla aikas helposti ja korjailla, jos menee joku kohta ihan väärin.

Ja sitten tein tämmöisen pienemmän linnun, jonka voi laittaa jonkun kepin nokkaan töröttämään. Ja kyllä se jo tuolla yhdellä pihalla töröttääkin :)Ja lisää kanaverkkoa ostamaan. Ja spraymaalia :)

6 kommenttia:

 1. No Wau!! Onpa hienoja kanaverkkohahmoja. Kyllähän tuo taitoa vaatii. Kivoja yksityiskohtia puutarhaan ja varmasti mieluinen lahja;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Noita on kyllä hauska tehdä. Nyt on kanaverkkoakin taas lisää, että kun inspiraatio iskee, niin eikun hommiin. Ja tekemällä oppii :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten upeita..olet kyllä taitava kun tuollaisia loihdit! Mukavaa kesää sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Yritän aina opetella jotain uusia juttuja. Jotkut onnistuu ja joistakin saa vaan hyvät naurut. Mutta kivaa puuhaa! Kivaa kesää sinnekin suuntaan :)

   Poista
 4. Kiitos :) On kyllä hauskaa noiden tekeminenkin. Ja aina kun onnistuu sellasessa, mitä ei usko osaavansa, niin se on kiva tunne.

  VastaaPoista