lauantai 29. tammikuuta 2022

HUOVUTETTU LINTU

Lunta tulvillaaaaaaan, on raikas talvisääääääää.................

Tänään törötin tuolla pihalla ja laskin silmä tarkkana näkemiäni lintuja. Ajattelin ensin, että en näe varmaan juuri mitään lintuja siellä, kun keli oli tosi tuulinen ja luntakin alkoi satamaan. Mutta yllätys, yllätys. Kyllä sieltä ihan kivasti listaan lintuja tulikin. Hakivat varmaan ruokaa ennen isompaa lumimyräkkää.

Niin. Nyt viikonlopulla on BirdLifen pihabongaus. Olen jo monena vuonna osallistunut tuohon ja monesti tuntuu, että linnut katoavat juuri silloin, kun niitä pitäisi laskea 👀😁 Jotenkin koomillista. Ihan kuin linnut tietäisivät tämän pihabongauksen ja pysyisivät silloin piilossa.Tätä lintua ei voinut listaan laittaa, koska on kovasti itse tehty ja sellaisia ei taideta hyväksyä 😄 

Nyt viikonlopulla lunta taitaa tulla melkosen reippaasti. Taidankin mennä taas pihalle, kun tykkään tollasesta villistä kelistä. Nappaan tuosta koiran mukaan ja mennään ihmettelemään lumimyräkkää.


Pirteetä viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen lintu! Mahtaako olla pyrstötiainen? Kyllähän tuonkin olisi voinut pihabongaukseen lisätä, pihassahan se kuitenkin oleili. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kiitos ja kyllä tuon on tarkoitus olla pyrstötiainen. Ihan en tyytyväinen tuohon ole (yllätys), mutta hyvä kun sen tunnisti :) Pihassa tuo tosiaan oli, että listaan olisi voinut lisätä yhden huovutetun pyrstötiaisen ;) Pyrstötiaiset on tosi suloisia!

      Poista