keskiviikko 17. helmikuuta 2021

ILTAPÄIVÄLENKKI

On ollut kyllä komeita päiviä. Napakkaa pakkasta kyllä on riittänyt. Lumi narskuu kivasti kävellessä kenkien alla.

Joitakin kertoja on lähdetty koiran kanssa yhdessä pienelle mettälenkille. Lunta on vaan niin valtavasti, että ei kovin paljoa viitsi siellä riehua. Mutta hyvään vauhtiin pääsee välillä, kun koira oikein innostuu menemään.

Tässä kuvassa tarkistetaan välineitten kunto ja sitten eikun matkaan.
Jäätiin vähäksi aikaa ihmettelemään pimenevää maisemaa ja pieni kuu näkyi sopivasti taivaalla. Sitä voisi tuijottaa vaikka kuinka kauan. Tosin näillä keleillä ei kauaa viitsi seisoskella.


Mukavan rauhallinen ilta. Tosin pieni episodi oli matkalla, kun hevosen tuotokset kiinnostivat vähän sallittua enemmän......koiraa siis. Tosin kyllähän ne kukkapenkkeihinkin kelpaisivat 😁 Mutta leppoisa matkanteko jatkui tämän episodin jälkeen jälleen.


Leppoisaa helmikuun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. ONNEKSI,hyvä suksien tarkastaja.... 😊
  Nyt luonto antaa parastaan..meille kaikille,etelästä pohojoseen...
  hiii :))ei sitten tullu pussia mukaan ruusulannoitteille:))

  Oikein ihania "hiihtokelejä",tarkastajan kanssa tai yksin:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu pussia mukaan ruusulannotteille. Heh. Rapsakat on kelit, mutta ihan todella kaunista joka puolella. Nauti sinä myös talvikeleistä sisällä tai ulkona!

   Poista
 2. Kauniita sinisiä maisemia! Lumi narskuu tosiaan, suorastaan äänekkäästi. :) Välillä on melkein hankala jutella lenkkikaverin kanssa kun askeleet pitää niin kovaa meteliä. Ei, maar. Parempi on sitten kävellä omissa ajatuksissa, jos ei puhuminen suju. Niitä hevosten jättämiä pullia meidänkin koira himoitsee. Kaikenlaisia himoja. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiva, kun toistenkin koirat himoitsee "pullia". Tai ei niin kiva....Lumen narskunta on jotenkin mukava ääni paitsi jos se haittaa jo juttelua :)

   Poista
 3. Varmasti ihania lenkkejä olet tehnyt suksilla. Siitä on muutamia vuosia kun olen viimeksi hiihtänyt. Nyt vain kävellään. Ihania sinisiä kuvia olet napsinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tulee nytkin lisää, vaikka jo odottaisi paremminkin niiden sulamista. Hiihtely on kivaa, mutta kyllä sitä jo kummasti alkaa lumien sulamista odottaa :)

   Poista