lauantai 6. helmikuuta 2021

HYVÄT HIIHTOKELIT

No nyt on talvikelit kohdillaan. Lunta riittää ja pakkanenkin on paukkunut. Vähän ristiriitaiset tunnelmat kyllä. Toisaalta talvessa on paljon hyviä puolia, mutta toisaalta sitten taas en tykkää kylmästä yhtään ja lumikin aiheuttaa työtä ihan riittävästi.

Mutta tämä on se yksi hyvä puoli. Tynkäsukset esiin ja eikun sinne minne suksenkärjet näyttää. Omat reitit on niitä ihan parhaita!Mikähän siinä on, että kun on laskenut jostain, niin on pakko kääntyä katsomaan laskujälkiä melkein aina 😀


En kaatunut laskussa vaan nousussa. Ylös rämpiminen olikin sitten ihan oma juttunsa.......😄

Pirteetä talven jatkoa! Kohta kevätaurinkokin alkaa lämmittämään!

7 kommenttia:

 1. :) hyvä on hiihtäjän hiihdellä..kun lunta ,ja omatekemät ladut.
  Nuo tynkä sukset ovat suurinta hottia!!!
  Minä en oo koulunjälkeen tainu kun yhen kerran hiihtää..ei oo mun juttu.
  (hiihtäisin tasaista,oon nokallani pienessäkin mäessä):))
  Oikein Ihanaa helmikuuta,sitä oikeeta hiihtokuuta:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin joitakin vuosia sitten odottanut tollasia seikkailusuksia ja sitten niitä yhtäkkiä tulikin myyntiin. Oli pakko ostaa testisukset ja noi on olleet kyllä loisto-ostos. Kun noi joskus hajoovat, niin ostan kyllä uudet heti :) Näillä muuten pysyy paremmin pystyssä, kun tavallisilla suksilla. Hih.

   Poista
 2. ....kun pyllähit..kattoitko..näkikö kukkaan???🤣😄😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He, heeee! Kyllä sitä yleensä tulee katottua, että näkikö kukaan. Täälläkin joku voisi nähdä, vaikka keskellä mettää asutaankin. No saispa sitten joku hyvät naurut :)

   Poista
 3. Kiitos sitä samaa myös sinulle! Vähän kävin tänään hiihtelemässä yksin ja vielä koiran kanssa vetovaljaiden kanssa. Että tuli vähän temmellettyä lumessakin :)

  VastaaPoista