lauantai 17. lokakuuta 2020

PÖLKKYUKON SYYSILME

Meillä lähtee pieni polku kasvihuoneelta kohti "suurta kantoa". Kannon vieressä vartioi ja hengailee Pölkkyukko. Kävelen polkua melkein päivittäin ja Pölkkyukkoa tulee vilkaistua ohi kulkiessa. Pari päivää sitten silmäni levisivät, kun huomasin, että Pölkkyukon otsaan on kasvanut kauhean iso sieni.


Sieni näyttää vähän rusetilta, kun äkkiä katsoo. Siinä sitten Pölkkyukolta kyselin, että onkos noussut "sieni" päähän vai onko otsassa jotain muuta.....En nyt sitä tässä viitsi mainita, mitä mielessäni kävi 😄


Pölkkyukko sanoi olevansa ihan vaan normaaleissa syystunnelmissa. Sanoi myös sienen olevan hieno koriste. Vähän kuin olisi syyshattu päässä.

Tämä päivä meni pihatöitä tehdessä ja Pölkkyukko tomerasti seurasi touhujani kannon vierestä.

Että tämmöisissä syksyisissä tunnelmissa täällä Peikkovillassa 😁

6 kommenttia:

 1. 😊😀😃Ihana syksyisen rusetin/hatun saanut pölkky-ukko!!
  🤣...ajatteleppas tilannetta ..jos olet vaikka haravoimassa ..ja vieressä seisookin "pölkky-ukko"..joka on seurannut sinun syystouhuja..ja halusi tulla katsomaan mitä ihmettä oikein naurat..ettet vaan pölkky-ukon syyshatulle??...Se pölkky voi liikkua Sinun huomaamatta;)..Näin on minulle käynyt...omin silmin todeta piti🤣🤣🤣🤣😃
  KIitos:)
  Ihania syystouhuja..yhdessä tai yksin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä pointti. Ei noista pölkkyukoista koskaan tiedä.....Voi hyvinkin seurata pitkin pihaa......Käääk :) Lehtikasa vaan kahahtaa ;) Pirtsakkaa syksyä sinnekin :)

   Poista
 2. Hieno pölkkyukko hattuineen päivineen! Pihatöihin pitäisi itsekin jaksaa raahautua... Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä noissa pihatöissä riittää puuhaa. Liikuntaa saa kyllä varmasti ihan riittävästi ellei jopa jo liikaakin :)

   Poista
 3. Hauska koriste pölkkyukon päässä. Kyllä miehetkin osaa olla melkoisia keikareita, kun sille päälle sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kyllä ne miehetkin osaavat koristautua. Tässä tapauksessa syksyiseen tyyliin :)

   Poista