lauantai 13. huhtikuuta 2019

HUOVUTETTU PÄÄSIÄISNOITA

Oli taas aika päästää huovutetut pääsiäishahmot liikkeelle. Melkoinen vipellys tuossa kävikin, kun hahmot alkoivat etsiä sopivaa oleskelupaikkaa. Ulos meinasivat ensin mennä, mutta siellä oli niiden mielestä ihan liian paljon lunta.....vieläkin. Niinpä oleskelupaikaksi kelpasi ikkunan edusta, josta on mukava katsella pihalla liikkuvia metsän eläimiä.

Tämä noita jumittui lennellessään naruihin, mutta totesi, että siinähän on mukava paikka ja jäi siihen. Kissa totesi myös, että paremmin näkee ikkunastakin, kun pysyy paikallaan eikä lentele holtittomasti sinne sun tänne.


Vintiömäinen noitatyttö on villillä päällä. Huutelee kaikille ohitse lentäville pikkulinnuille kevätterveisiä ikkunan läpi.


Kultakutrinen noitatyttö huomasi kameran ja ei voinut olla poseeraamatta. Kylläpä sillä onkin keväisen pirteät vaatteet päällä.


Siellä ne tyytyväisinä aloittelevat Pääsiäisen viettoa. Kyllähän sen nyt jo voi aloittaa.


Pääsiäispuput ovat varanneet vähän porkkanoita mukaan. Tosin kyllä ne saavat niitä lisää ihan niin paljon kuin haluavat.


Kiharapäinen lintu katselee ikkunasta ja sanoo tomerasti lumen sulavan viikossa.


Isommat tiput katsovat silmät pyöreänä ja tuumailevat, että mahtaakohan ihan viikossa tuo määrä sulaa.


Mutta kyllä nuo lumet saavat kyytiä lähiaikoina, kun lämpötila alkaa pysyä enemmän plussan puolella. Ja siihen ei mene kauaa.

Nyt on vielä mahdollisuus tehdä vaikka lumitipuja ulkona 😊

Pirtsakkaa Pääsiäistä!


14 kommenttia:

 1. Oi että... miten ihania juttuja olet huovuttanut. Se on taito jota en ole oppinut. Pirtsakkaa pääsiäistä myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huovuttaminen on tosi kivaa. Nuo on tehty neulahuovuttamalla ja ensimmäisen kerran taisin huovuttaa joskus reilusti yli 20 vuotta sitten :) Ensimmäinen huovutukseni on vielä tallessa ja jopa pysynyt koossa. Heh.

   Poista
 2. :)ihanaia pääsiäisnoitia:) oikein kiltin näköisiä...(minun noidat kiukkusia),
  tottakait pupujussille pitää antaa lisää porkkanoita ,,jos entiset syöty kaikki:)))
  Voi!!! tuota kiharapäätä:ja hänen sanomaa:)))) KIITOS!!
  lupaus??? johon uskon:)kevääseen kuuluu...lumien sulaminen...hitaasti,mieluummmin,ettei tule tulva:)
  Sinun sormesi "taikovat",sadunomaista,kaunista,ja niin hauskoja,kulkijoita...
  mukaansa tempaavaa...
  Oikein pirtsakkaa:)) Pääsiäisen aikaa...kokosakille:))
  ja koiruudelle,isot halit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Nämä noidat ovat kilttejä. Pieniä kepposia voivat tehdä :) Kyllä nuo lumet sulavat, ja mielellään niin tosiaan, että ei tule hirmuisia vedenpaisumuksia. Me asutaan mäen päällä, niin vedet valuu täältä pois, mutta pihatie parka ei valuvasta vedestä kauheasti tykkää.....Koiruus saa isot halit ja terkut menee perille :)

   Poista
 3. Oi miten hienoja huovutustöitä♥ Minun on pitänyt monta kertaa kokeilla tuota huovuttamista, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi:) Leppoisaa palmusunnuntaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovuttaminen on kyllä hauskaa puuhaa, niinkun moni muukin käsillä tekeminen. Kun jotain puuhaa aloittaa, niin aika menee ihan lentämällä. Niin kivoja noi kaikki askartelut ja muut käsillä tehtävät jutut on :) Virvon, varvon :)

   Poista
 4. No onpas upeat huovutushahmot! Ihanaa pääsiäistä sinulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi on luvattu lämpösempiä päiviä, niin alkaa lumetkin sulamaan vauhdilla. Rentoo Pääsiäistä :)

   Poista
 5. Ihania huovutuksia! Hauskoja noitia, suloisia pupuja ja kivoja tipuja! Ja juuri nyt on korkea aika laittaa ne esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osa pääsiäiskoristeista on hukkunut vinttiä myllätessä jonnekin. Siellä ne ovat vintin uumenissa, mutta eiköhän ne sieltä joskus löydy :) Leppoisaa viikon jatkoa!

   Poista
 6. Todella kauniita huovutustöitä! Olet kyllä taitava käsistäsi. Aurinkoista huhtikuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on vielä pikkusen lunta pihassa, mutta ei näillä keleillä kauaa. Pääsee puutarhahommiin. Lämpöistä viikon jatkoa :)

   Poista
 7. Lämpimiä ja aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle :) - ihania huovutustöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein ihanaa kevättä sinnekin suuntaan :) Kesä tulee!

   Poista