perjantai 18. tammikuuta 2019

PEIKOT TALVISISSA PUUHISSA

Pakkanen paukkuu ihan kirjaimellisesti. Puut paukahtelee tuossa lähimetsiköissä. Melko raikas päivä ollut tänään. Kaunista, mutta kylmä keli.

Peikot eivät kumminkaan ole moksiskaan pakkasesta. Satuin paikalle, kun erään kuusen alta tuli touhukas kolmikko esiin. Peikkopojat alkoivat heti riehumaan lumessa. Lumi on tosi puuterimaisen kevyttä, niin siinä on kiva temmeltää. Tosin näytti siellä olevan toinen peikko harjaakin heiluttamassa, että isoimmat lumikasat saavat harjalla kyytiä. Tosin Minikoira taitaa pomppia harjatut kasat samantien matalaksi 😁
Mutta kyllä se aurinko tosiaankin paistaa hienosti puiden latvoihin. Peikkopojat ja Minikoira kiipesivät korkealle kasan päälle katselemaan kauniisti kimmeltäviä puunlatvoja. Kylläpä se näyttääkin hienolta.Ja siellähän se aurinko näkyykin. Salakavalasti puiden takaa pilkistää. Vähitellen se sieltä nousee korkeammalle ja näkyy meidänkin pihaan paremmin. Auringon näkeminen pihasta aiheuttaa aina riemunkiljahduksia. He, heeee!


Pirteätä pakkasviikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Ei näytä peikkoja eikä Minikoiraa pakkanen haittaavan. Siellä vaan lumi pölisee, kun siellä temmeltävät:)
  Täällä kans aurinko tänään näyttäytyi:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä pakkanen haittaa. Itse kyllä täytyy pukea toppavehkeet päälle, kun ulos astuu ovesta. Heh. Kiva, kun sielläkin on aurinko paistellut ilosesti. Pirtsakkaa viikonloppua :)

   Poista
 2. oi´voi´´´´noita sinun peikkopoikia;))
  ei pelekää pakkasta,eikä lunta:)
  :)minun peikot kuorsaavat,ovat varmaan täyessä talvi-unessa.
  Kyllä niitä harmittaa kun näytän kuvat ja kerron lumileikeistä.
  ja Aurinko pilkisti tänään meiänkin isojen kuusien välistä...älytön viima täällä vastaa lähes 30 astetta.:))ei ihie että poikia nukuttaa huopikkaissa ja ueessa koissa:))
  Mukavia talvipäiviä,teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän peikot taitaa olla vähän eri rotua, kun nämä eivät nuku talviunia :) Teidän peikot nukkuvat makoisasti tällä hetkellä ja varmasti nauttivat suunnattomasti. Kerkiää sitten kevätauringon lämmittäessä heräillä pirteänä :) Raikkaat on kelit nyt. Oli tosi kaunista nyt joka puolella, kun oltiin tämä päivä autolla liikenteessä. Mitä lie peikot puuhanneet sillä välillä täällä....

   Poista
 3. Ihanat peikkopojat ja minikoira. Ottavat ilon irti elämästä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikkopojat ja Minikoira osaavat kyllä pitää hauskaa kelillä kun kelillä :) Säätila ei haittaa ja aina löytyy jotain kivaa puuhaa!

   Poista
 4. Kiitos! Tykkäävät talvestakin kovasti :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat peikot ja hauska minikoira! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua sinnekin!

   Poista