perjantai 4. tammikuuta 2019

LUMIKUORRUTE

Kyllä se talvi nyt tuli oikein tosissaan. Perinteinen talviharrastus on taas alkanut eli lumen kolaaminen pihasta. Lumitöiden jälkeen äsken napsaisin kuvan yhdestä lyhdystä. Oli niin kivan näköinen.

Lumi on nyt kyllä tehnyt maiseman tosi upeaksi. Tosin lumi ja kova tuuli tekivät sitten sen, että näilläkin seuduilla oli sähköt poikki todella monella ja huonolla tuurilla vieläkin on jossain sähköttömiä taloja. Meilläkin sähköt meni poikki, mutta selvittiin noin 12 tunnilla. Onneksi osattiin varautua etukäteen, että sähköt saattavat mennä.


Tässähän ollaan jo kevään puolella. Jo monta päivää tammikuuta mennyt 😀 Mutta vielä voi katsella joulukuusta ja muita koristeita ja kai niitä sitten täytyy alkaa keräilemään pois. Onneksi hyasintit ja amaryllis vielä pukkaavat uutta kukkaa. Saa vielä niistä nauttia tammikuussakin. Se sopii mulle mainiosti.

Pirtsakkaa alkanutta tammikuuta!

6 kommenttia:

 1. Hieno talvinen kuva. Kivasti loistaa lyhty lumikuorrutuksen keskellä:) Meillä alkaa nyt vasta amaryllis avaamaan kukkaansa.
  Mukavaa tammikuuta! Ei saa rehkiä liikaa lumitöiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu siis jatkuu, kun amarylliskin vielä kukkii :) Sehän sopii meille jouluhöperöille. Hih. Juu. Malttia sielläkin lumitöiden kanssa!!!

   Poista
 2. Mahottoman hieno kuva!talven lumous!!
  ...minä ajattelin jo minkähän harrastuksen olet aloittanut:)
  "kauniisti ajateltu,lumitöistä/harrastuksena:))
  lumi kuorruttaa kaiken niin kauniiksi;))
  "silti tee maltillisesti sitä harrastusta,ei urakalla..
  joulu pikkuhiljaa ...hiipii komeroon...
  Mukavaa joulun päättäjäis? viikonloppua!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa joulunpäättäjäistä sinnekin suuntaan :) Hih. Ei tarvitse punttisalilla käydä, kun kaikenlaisia pihatöitä tekee. Kätevää ja saa samalla raitista ilmaa. Liika rehkiminen kyllä ei ole hyväksi. Maltti on valttia!!

   Poista
 3. Ihana kuva! Minä olen jo ihan kevättunnelmissa, tänään tein ensimmäiset kylvöt.:) Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä itsekin on jo alkanut selaamaan puutarhalehtiä varovasti. Ja siemeniäkin tekisi mieli jo ostaa.....:)

   Poista