tiistai 29. toukokuuta 2018

PIENOISMAAILMA

No niin! Napsin muutaman kuvan lisää miniatyyrimaailmasta tai pienoismaailmasta. Ihan miten vaan. Mutta näyttääpä nuo hahmot hassuilta valokuvissa. No on ne tietty ihan livenäkin omanlaisiaan. Heh. Ihan omin pikku kätösin tehtyjä. Noin pieniä on hankala tehdä ja kun ei ole ollut tarkoituskaan tehdä niistä viimesen päälle taideteoksia, niin nuo kelpaavat mainiosti.

Tein noita alunperin Suomi 100 -maailmaan. Siihen piti tulla sata erilaista hahmoa tai jotain muuta juttua. Innolla sitä aloin tekemään ja vanhempani omaansa. Vanhempani pääsivät kyllä lähemmäs sataa niiden maailmassa. Itselläni jäi kyllä puuttumaan aika monta.....Mutta pääasia, että kaikilla oli hauskaa.

Nyt sitten osa porukasta muutti lyhtyyn kesäksi.

Tuosta sinisestä foliopaperista saa hauskasti tehtyä vettä. Näyttää kohtuullisen oikeelta. Kyllä tuonne kallioille voisi mennä istuskelemaan ja melomaankin lähtisin heti.......tai en ihan heti. Nyt käy melkoinen tuuli täälläpäin.

Kesäisiä päiviä sinne kaikille!

4 kommenttia:

 1. Melkein voi lokkien kirkunan kuulla, kuvia katsellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Lokit tuosta muuten puuttuukin. Jos ripustais lokkeja roikkuun tuolta ylhäältä...Tarviipas pitää toi mielessä, jahka kerkiää jotain näpräämään.

   Poista
 2. Voi kuinka ihana miniatyyrikesämaailma! Tuollainen sininen folio näyttää todellakin vedeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kelit muuttuvat kovin huonoiksi, niin sitten voi mennä kattelemaan tuota miniatyyrimaisemaa :)

   Poista