keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

MELONTAREISSU

Kävin isommalla järvellä melomassa, kun luvattiin kohtuullisen tyyntä keliä. Tosin käsitys tyyni muuttui matkan varrella. Suurimman osan ajasta aallokko oli ihan reipastakin ja kun vasta-aallokkoon joutui melomaan, niin sai kyllä meloa tosissaan eteenpäin päästäkseen. Onneksi vastatuulta ei ollut matkalla koko aikaa. Ja pääasiassa aallokko oli ihan sopivaa. Tuossa minun kajakissani tulee sellainen "lastu lainehilla" fiilis, kun sivutuuli oikein puhaltaa. Saa laittaa kovasti hanttiin, että saa edettyä siihen suuntaan kun haluaa.

Yksi peikoista pääsi myös mukaan, mutta tuulesta johtuen matkusti kassissa suurimman osan matkaa. Heh. Olisi pitänyt olla turvavyöt, jos olisi maisemia katsellut koko matkan.

2 kommenttia:

  1. Heh, meillähän on samat harrastukset. Ja välillä "pikkukaveri" mukana reissussa ;)
    Usein tuuli tekee tepposet varsinkin isommilla vesillä jolloin ei voi luottaa yhtään siihen mitä se on maalla. Päijänteellä olen huomannut tämän usein, maalla ei tuule yhtään mutta järven selällä käy voimakas aallokko tai joskus jopa toisin päin kun tuulee maalla niin järvi onkin tyyni.
    60luvunnahkahousut.com

    VastaaPoista
  2. On tuolla isolla järvellä melominen erilaista kun pikkusemmilla järvillä. Ja jännä, kun välillä aallot lyö monesta suunnasta niin et tuntuu kun ratsastais hevosella. Heh. Kunnon ristiaallokkoo. Ja tietty tarvii vielä seurata veneliikennettä ja niiden aaltoja. Juu. Mulla reissaa noita kaikenlaisia kavereita millon missäkin kans :)

    VastaaPoista