perjantai 1. heinäkuuta 2016

KUKKA SIELLÄ TOINEN TÄÄLLÄ

Uusia kukkia putkahtelee kovaa vauhtia sieltä sun täältä. Osaa taas jo saa leikellä, kun ovat kukintansa kukkineet. Osa tosin voi kukkia vielä uudelleenkin. Se olisi ihan suotavaa.

Tätä pionin nuppua pitkin kukkakärpänen kovasti tepasteli tomerin askelin ja välillä lennähti ilmaan. Ihan kuin olisi jäätelöä syönyt :)Ruusupuskassa käy aivan mahdoton kuhina ja surina, kun pörriäiset hyrisevät tyytyväisinä kukissa. Ja tuoksu on mahtava ja tuoksun haistaa pitkälle!


Toiset kukkaset hengailevat rennosti ikäänkuin tanssien ja toiset seisovat iloisesti ryhdikkäinä ja ylpeän näköisinä.Ja sitten tämä hieman rouheampi osasto.....Tällä Oudolla tyypillä on tarjolla herneenversoja. Olkaa hyvät!


Ja joku on tainnut kyllästyä puutarhahommiin jo joku aika sitten. Lapio näyttää jonkinverran käytetyltä.....


Eikä näillä luistimillakaan ole vähään aikaan luisteltu. Tarkasti katsottuna pelkät teräthän siinä roikkuu.


2 kommenttia:

  1. Pioni on ihana! Meillä se kukki viime vuonna paljon ja valtavan suuria kukkia mutta nyt ei ole kuin kaksi pienehköä enkä ymmärrä miksi :(

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti teilläkin pioni alkaisi taas kukkimaan. Me jouduttiin tuo kerran siirtämään pakon edessä ja nopeesti ja pelkäsin, että sen kävi huonosti. Mutta ei onneksi käyny. On kukkinut sen jälkeen ihan hyvin. Muistin onneksi siinä kiireessä, että miten se kuuluu istuttaa. Jostain olin sen lukenut. Onneksi!!! Tuo oli täällä jo, kun tänne muutettiin ja olis ollu sääli, jos sen olisi mennyt pilaamaan.

    VastaaPoista