sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

HANKIKANTO

Aivan mahtavat hankikantokelit on ollut viime päivinä. Aurinkokin on paistanut täydeltä taivaalta ja lumen pintakin on vihdoinkin alkanut laskemaan. Tosin kyllä sitä vielä kevyesti polveen asti on, kun hankeen humpsahtaa. Mutta sulia kohtia ilmestyy koko ajan lisää. Huippua!

Aamusella on ollut kiva kävellä pelloilla ja metsäaukeilla, kun hankikanto on ollut niin hyvä. Tiheemmässä metsässä lumi on ollut paikotellen pehmeämpää ja hanki ei ole kestänyt meikäläisen painoa.

Tässä meidän koira yrittää poistaa pihan lumikasoja kaivamalla tässä eräänä päivänä.


Eipä enää kauaa mene, kun pääsee pihalle ja kasvihuoneeseen touhuamaan. Mutta nyt ensin nuo puutyöt alta pois........"Leppoisaa" vapaa-ajan puuhaa :)

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Hauskan näkösiä hahmoja tuossa varjokuvassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin komee auringonpaiste kyllä. Tekee terää talven pimeyden jälkeen :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin tuo varjokuva aivan ihana❤.
  Meillä ei ole enää lunta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Teidän suunnalla on sitten jo lumet sulaneet. Kyllä täälläkin lumen pinta on laskenut tasasella tahdilla, että ehkä kohta piha näkyy :)

   Poista
 3. Ihana tuo koiruli♥♥ Viimeksi täällä oli hankikanto tosi kauan sitten. Paitsi siis tänä talvena. Nyt ei taida olla lunta kuin varjoissa metsissä. Ihanaa,kun on kevät. Eilen bongasin ensimmäiset leskenlehdet ja valkovuokot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä lunta. On sen verran varjosampi piha, että lumen sulaminen kestääääää....... On täällä muutenkin vielä lunta, mutta sulaa kovalla vauhdilla :) Kevät on kyllä ihanaa aikaa!!

   Poista
 4. Tosi kauniit kuvat ja ihanan aurinkoinen keli! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi jo tässä kohtaa lumet ovat jo melkein sulaneet. Pihassa on vielä vähän lunta, mutta jotain pihatöitäkin on jo päässyt kevyesti tekemään. Mukavaa viikonloppua!!

   Poista