sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

KEVÄTTALVI

Tämä on aika hienoa aikaa, kun kevät on tulossa ja vielä on kauniit, lumiset maisemat. Sen tietää kumminkin, että kohta nuo lumet sulavat pois, vaikka lunta onkin ihan mahottomasti. Nyt täytyy vielä nauttia lumesta, kun sitä on.

Hauskoja taidepläjäyksiäkin syntyy ihan itsestään tuonne pihalle. Voisi ihan hyvin tehdä sellaisen taidepolun tuonne pihapiiriin. Ihmeteltävää kyllä riittää.

Tämä on minusta aika hauska. Mystinen portti jonnekin. Se on jäätä, mutta siihen on satanut kuohkea kerros lunta päälle. Eri aikoihin päivästä näkymä on erilainen.


Ja tämä saunan edessä oleva lyhty (ei olla käytetty vähään aikaan) on varmasti kovien pakkasten takia hankkinut itselleen hatun ja viltin ympärilleen :) Nyt tarkenee.


Koiran kanssa olisi kiva enemmänkin pyöriä tuolla metsässä, mutta lunta on nyt niiiiiiiin mahottomasti. Mutta kyllä sinne vähän täytyy välillä mennä ihmettelemään. Tälläkin kertaa oli aivan mahtavaa, kun oli ihan hiljaista joka puolella ja aurinko oli juuri laskemassa. Tuosta nauttittiin kyllä molemmat täysillä.8 kommenttia:

 1. Wauu.. voi että on kaunis talvinen portti. Hienoja talvisia kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aikas hauska portti :) Vielä se talvi jaksaa pysyä, mutta ei enää kauaa. Toivottavasti :)

   Poista
 2. Upeeta pihataidetta:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihataidetta syntyy, vaikka ei juuri mitään teekään. Kätevää ja ilo silmälle :) Mukavaa viikkoa sinnekin!!

   Poista
 3. Upea portti ja kuvat! On kyllä kaunista kun on paljon lunta:) Suloinen lenkkikaveri❤ Mukavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 4. Luonto se osaa tehdä taideteoksia. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista